Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο....''ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ'' ΣΩΡΡΑΣ !!!

Ο Αρτέμης Σώρρας πήρε το δρόμο για τη φυλακή, μετά την απολογία του ενώπιον της δικαιοσύνης για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, που αφορούν τη δράση της Οργάνωση Ελλήνων Συνέλευσις. Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται χαρακτηρίζοντας έωλη την κατηγορία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Με καταδιώκει, με κυνηγάει η ίδια η χώρα μου. Ίδρυσα έναν πολιτικό φορέα που εκπροσωπεί χιλιάδες Ελλήνων και δεν μπορώ να ταυτιστώ με την έννοια της εγκληματικής οργάνωσης. Έχω όλε τις αποδείξεις για τα 600 δισεκ. ευρώ. Τα εξώδικα τα κάνουν ελεύθερα οι πολίτες. Δεν έχουμε κερδίσει ή πάρει ούτε ένα ευρώ από κανέναν». Μάλιστα, αναμένεται να προσφύγει άμεσα στο αρμόδιο συμβούλιο ζητώντας την αποφυλάκιση του.
Φορώντας χειροπέδες, ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος μετά την απολογία του προφυλακίστηκε, βγήκε από τον ανακριτή καταχειροκροτούμενος από τους οπαδούς του οι οποίοι του φώναξαν «Γεια σου αρχηγέ» για να τον ακούσουν να τους απαντά «Όλα στα χέρια σας τώρα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρτέμης Σώρρας προφυλακίστηκε ως ύποπτος φυγής εξαιτίας της πολύμηνης φυγής του. Ενδεχομένως η ποινική του μεταχείριση να ήταν διαφορετική στην περίπτωση που είχε εμφανιστεί αυτοβούλως ενώπιον της δικαιοσύνης, όπως οι συγκατηγορούμενοι συνεργάτες του, οι οποίοι μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι.
Πάντως, με την απολογία Σώρρα, η δικογραφία για την υπόθεση έκλεισε και τη σκυτάλη παίρνει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί για την τύχη των κατηγορουμένων. Μάλιστα, φιλοξενείται στο θάλαμο που ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: