Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

ΠΑΤΡΑ : ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ....ΤΟΥΣ ''ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ'' !!!

Είναι γνωστό ότι ο Δήμος Πατρέων έχει κόψει δραστικά τους τζαμπατζήδες στις εκδηλώσεις, τις συναυλίες και κάθε πολιτιστική δραστηριότητά του. Όπως είχε σχολιάσει και ένας τοπικός δημοσιογράφος σε ένα παλιότερο άρθρο του: “κόπηκαν οι προσκλήσεις, χάσαμε τους επίσημους…”
Όποιος δεν πληρώνει, δεν μπαίνει. Κι ο κανόνας δεν έχει εξαιρέσεις. Το αποδεικνύει το παρακάτω φωτογραφικό στιγμιότυπο, με το δήμαρχο Κώστα Πελετίδη να πληρώνει κανονικά το εισιτήριό του, για να παρακολουθήσει μια βραδιά Jazz στο αίθριο του Παλιού Δημοτικού Νοσοκομείου. Κι έτσι αποδεικνύει στην πράξη γιατί διαφέρει ένας κόκκινος δήμαρχος από τους υπόλοιπους…Όσον αφορά σε σχόλιο που δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα ''Πελοπόννησος'', και αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι σε ορισμένες εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, θα τυπωθούν τιμητικές προσκλήσεις, παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις της Δημοτικής Αρχής ότι θα καταργήσει τις προσκλήσεις στους ''επώνυμους''. Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού
του Δήμου Πατρέων, Βασίλης Θωμόπουλους είπε τα εξής.
Ενημερώνουμε λοιπόν ότι ούτε λάθος έγινε, ούτε η εξουσία μας υποχρέωσε να αναθεωρήσουμε κάποιες απόψεις μας, όπως ψευδώς αναφέρει το συγκεκριμένο σχόλιο εφημερίδας, γιατί προσκλήσεις για ''επώνυμους'' ούτε και φέτος θα διαθέσουμε.

Οι προσκλήσεις που ψηφίστηκαν, αφορούν τους ''ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ'', τα παιδιά των φτωχών λαϊκών οικογενειών που παρακολουθούν παρά τα μεγάλα εμπόδια τα Λαϊκά Φροντιστήρια Αλληλεγγύης του Δήμου μας, τους εθελοντές εκπαιδευτικούς μας που στηρίζουν καθημερινά τα παιδιά, όλους όσους στηρίζουν τις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου μας.
Αυτό για τη Δημοτική Αρχή αποτελεί χρέος και ελάχιστη αναγνώριση της καθημερινής μεγάλης προσφοράς τους. Μάλλον αυτό τους ενοχλεί.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: