Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ....ΞΕΡΑΘΗΚΕ !!!

''Φωτιά στα τόπια'' εντός και εκτός ΚΙΝΑΛΛ.
«Το Ποτάμι μπήκε στο Κίνημα Αλλαγής με σκοπό να σπρώξουμε τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου, που είναι παλιές και ισχυρότερες από εμάς, σε πιο νεωτεριστικές, μεταρρυθμιστικές θέσεις. Το αποτέλεσμα είναι ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι πιο συντηρητικό κίνημα από αυτό που θέλαμε» ανακοίνωσε ο Σταύρος.
«Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω», απαντάει η Φώφη. Όπως ενημέρωσαν όμως πηγές της Σεβαστουπόλεως, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, φημολογείται πως θα εγκαταλείψει άμεσα το Κίνημα Αλλαγής, και θα εδρεύει πλέον σε ένα ωραιότατο, ευάερο και ευήλιο δυάρι κοντά στην Πλατεία Προσκόπων, αφού τα προηγούμενα γραφεία κρίθηκαν υπερβολικά ακριβά και αδικαιολόγητα μεγάλα, αφού μπορούσαν να φιλοξενήσουν τουλάχιστον εικοσιπέντε άτομα, την στιγμή που η χωρητικότητα δεν ξεπέρασε ποτέ τα επτά, σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι της παράταξης.
«Χαίρομαι πολύ, πάντα ήμουν λάτρης της έννοιας του κόμπακτ. Δεν χρειάζεται αποστάσεις και άνεση, αυτό είναι ένα μήνυμα που στέλνω σε ολόκληρη τη χώρα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συχνάζω σε μια τόσο χιπ γειτονιά», σχολίασε ο ιδρυτής του Ποταμιού, ενώ μετρούσε τις αποστάσεις του νέου του γραφείου για να δει αν χωράει ο καναπές. tokoulouri

Δεν υπάρχουν σχόλια: