Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΑΤΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟΝ ΕΙΣ ΧΩΡΙΟΝ Ο....''ΚΑΡΑ'Ι'ΣΚΑΚΗΣ'' ΑΠΟ ΤΑ LIDL !!!

Επεισοδιακή επιχείρηση σύλληψης του νεοναζί βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Παρασκευής καθώς σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για «εσχάτη προδοσία» μετά τις δηλώσεις του από βήματος Βουλής.
Παρά το ότι ανέφερε ότι οι δηλώσεις του.....''παρερμηνέυτηκαν'' ο κατά τα άλλα... μακεδονομάχος και....''γενναίος τουρκοφάγος'' με το βέβηλο προσωνύμιο....''Καραϊσκάκης'', προτίμησε να διαφύγει προκειμένου να γλυτώσει το μαρτύριο της....απλής σύλληψης.


Αρχικά τα περιπολικά της Αστυνομίας άρχισαν να αναζητούν τον Μπαρμπαρούση στην ΕΟ Αθηνών - Κορίνθου καθώς οι πληροφορίες τους πως κινήθηκε προς Πάτρα ήταν ακριβείς. Ο ίδιος φέρεται να έφτασε λίγο μετά τις 21:00 τα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου ωστόσο τα ίχνη του αργότερα χάθηκαν με τελευταίο σημείο εντοπισμού του το 42ο χλμ της Ιονίας Οδού.
Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης προσπέρασε το μπλόκο της Τροχαίας χωρίς να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα. Πίσω του ξεκίνησαν καταδίωξη περιπολικά της αστυνομίας, αλλά δεν στήθηκε νέο μπλόκο των Αρχών υπό τον φόβο τροχαίου ατυχήματος.
Περιπολικό σύμφωνα με πληροφορίες έχει σταλεί και στο σπίτι του βουλευτή που βρίσκεται στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου.
Μετά την καταδίωξη ο βουλευτής έχει κρυφτεί και αναζητείται.

Αμέσως στις Αρχές σήμανε συναγερμός και αυτή τη στιγμή διεξάγεται ευρεία σύσκεψη των επιτελείων στην αστυνομική διεύθυνση Αιτωλίας στο Μεσολόγγι στην οποία συμμετέχει και η αστυνομική διοίκηση της Πάτρας.
Aστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σε περίπτωση που ο Κώστας Μπαρμπαρούσης επιχειρήσει να κινηθεί προς νομούς της Στερεάς Ελλάδας ή της Ηπείρου.
Οι έρευνες έχουν φτάσει μέχρι και την περιοχή του Μύτικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: