Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ....Ο ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΣ !!! [ video ]

Η Νέα Δημοκρατία, της οποίας ο αρχηγός συνεχώς επαναλαμβάνει ότι είναι κεντροδεξιό κόμμα, αποδεικνύεται δεξιοακροδεξιό κόμμα το οποίο καμία σχέση δεν έχει με τον πατριωτισμό. Γιατί ο πατριώτης αγαπάει την πατρίδα του και είναι έτοιμος να χύσει το αίμα του για να υπερασπίσει την εδαφική της ακεραιότητα, αλλά συνάμα σέβεται και την πατρίδα των υπολοίπων.
Αυτό το «η Μακεδονία είναι μόνο μία και Ελληνική» δεν δείχνει κανένα σεβασμό στους γειτονικούς λαούς και στην πατρίδα τους, γι’ αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον πατριωτισμό, αλλά με τον εθνικισμό, τον σοβινισμό και τελικά με τον φασισμό. Η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή μια πραγματικά κακή συμφωνία της κυβέρνησης η οποία είναι πολύ επικίνδυνη για τους λαούς των Βαλκανίων, εύκολα ξανακατρακύλισε στις εθνικιστικές, ακροδεξιές της ρίζες. Κατέθεσε δε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για το όνομα των Σκοπίων, αλλά αφού πρώτα ψηφίστηκαν χθές τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.
Κανονικό θέατρο σκιών στημένο με πολύ μαστοριά για να ψηφιστεί η νέα σφαγή και να καλυφθεί με το ''Μακεδονικό''. Ο απίστευτος Μητσοτάκης, ο οποίος κατηγορεί τον Καμμένο που κάνει πως διαφωνεί με την συμφωνία για το όνομα των Σκοπίων αλλά δε ρίχνει την κυβέρνηση, έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα για το οποίο κατηγορεί τον Καμμένο. Κάνει δηλαδή ο Μητσοτάκης πως διαφωνεί με το πολυνομοσχέδιο αλλά καταθέτει την πρόταση δυσπιστίας μετά την ψήφισή του!
Μπράβο στον Κυριάκο Μητσοτάκη αφού τον νοιάζει η Μακεδονία αλλά όχι οι κάτοικοί της που θα αποκεφαλιστούν με το πολυνομοσχέδιο!

Το - νηστικό από εξουσία - αρκούδι στη ΝΔ, είναι τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο ρόλο των "αρκουδιάρηδων" ο Αντώνης Σαμαράς, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης. Αυτοί βαράνε το εθνικιστικό ντέφι και ο Κυριάκος, χορεύει στους ρυθμούς τους. Κάποιος καχύποπτος, μάλιστα, θα μπορούσε να συμπεράνει πως τον "κρατάνε" από παντού. Ίσως και από την περίοδο της....επεισοδιακής εκλογής του ως ''πρόεδρος'' του κόμματος.

Η "Πολιτική Άνοιξη" και το "ΛΑΟΣ" έχουν ανακαταλάβει την άλλοτε μετριοπαθή κεντροδεξιά παράταξη και μαζί με μικρή αλλά αδίστακτη ομάδα του - πρώην - ΠΑΣΟΚ, οδηγούν το "φτιαγμένο" αμάξι τους, με 200 χιλιόμετρα/ώρα....στην - άκρα - δεξιά λωρίδα. Και μέσα στην τρελή χαρά ανοιχτά πλέον ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ''πνευματικός πατέρας'' των Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ακροδεξιά του στροφή και τη στάση του στο Σκοπιανό, την οποία απέδωσε στα ''μπόλια'' του ΛΑΟΣ πρός στη ΝΔ, με τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη λέγοντας επί λέξη πως.....
«Ας είναι καλά η φύτρα που λέγεται ΛΑΟΣ. Να καταλάβει ο ελληνικός λαός πόσα του χρωστάει. Γιατί αν δεν είχε μπολιαστεί η ΝΔ με το πνεύμα του ΛΑΟΣ διά του Βορίδη και του Αδώνιδος, δεν ξέρω ποια θα ήταν η θέση της. Το ΛΑΟΣ ήταν αυτό που ενέπνευσε διά των πρώην στελεχών του αυτή την εξέλιξη στη ΝΔ. Κάτι μας χρωστάτε λοιπόν», τόνισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους τηλεθεατές του.
Περαιτέρω σχόλια είναι περιττά….


Δεν υπάρχουν σχόλια: