Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ : ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! [ video ]

«Αν δει κανείς την Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία είναι πολύ καλύτερα τώρα, ακόμη και στην Ελλάδα τα πράγματα βελτιώνονται», δήλωσε η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και ανέφερε ότι κατά το παρελθόν δέχθηκε πολλές ύβρεις στην Ελλάδα και στην Πορτογαλία, καθώς έπρεπε, όπως είπε, να κάνει ''το σωστό'' σε ότι αφορά την κρίση του ευρώ.

''Έχω δεχθεί τόσες πολλές ύβρεις στην Ελλάδα. Άλλες τόσες ύβρεις στην Πορτογαλία. Και λίγα χρόνια μετά μόλις, ήμουν στην Ελλάδα για επιθεώρηση των οικοπέδων μου. Υπήρχε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, πήγα βόλτα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό στο Πόρτο Καρράς κατά μήκος της παραλίας'', δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε την Κυριακή σε εκπομπή  καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης και αναφέρθηκε σε γερμανικές επενδύσεις στη χώρα, όπως λιμάνια, αεροδρόμια, τηλεπικοινωνίες, μεταφορές, λιγνιτικά αποθέματα, τουρισμό, τράπεζες, σκουπίδια, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κ.α. οι οποίες γίνονται επειδή εμείς οι Γερμανοί είμαστε φίλοι σας.

«Άρα πρέπει κάποιες φορές να περάσεις μια δύσκολη περίοδο, όπως ήταν αυτή με τον Αλέξης, προκειμένου μετά να γίνεις συμπαθής και πάλι. Πρέπει να κάνεις το σωστό. Και κατά την διάρκεια της κρίσης στην ευρωζώνη, απέκτησα πάρα πολλούς φίλους. Ο καλύτερος μου φίλος όμως είναι ο Αλέξης, γιατί να το  κρύψωμεν άλλωστε. Δεν περνάει μέρα χωρίς να επικοινωνήσουμε για να μου πεί πως πάνε τα πράγματα στο προτεκτοράτο, αλλά και για να με ενημερώσει τι άλλο βγαίνει πρός πώληση μέσα στην ημέρα. Αλλά και πάλι σας λέω ότι πιστεύω αν δει κανείς την Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία είναι καλύτερα και ακόμη και στην Ελλάδα τα πράγματα βελτιώνονται», επέμεινε. Σιγά - σιγά θα τις αγοράσουμε και τις τέσσερες, μάλλον και τις πέντε γιατί τώρα έσκασε και η Ιταλία. Φιλάκια λοιπόν σε όλους εκεί κάτω και πείτε στον Αλέξης ότι το καλοκαίρι θα κατέβω για διακοπές στο νησί που αγόρασα πρόσφατα για να περάσω εκεί τα γεραματά μου όπως κάνουν οι πιό πολλοί Γερμανοί άλλωστε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: