Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΔΙΩΞΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ 42%....ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ !!! [ video ]

Συνέντευξη σε εφημερίδα της Κυριακής παραχώρησε μέσα από τη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα για τον ίδιο και το κόμμα του ''Ελλήνων Συνέλευσις'', κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη. «Θα πάρω την Ελλάδα και θα λιώσω όλα αυτά τα ζαβά. Καθίστε να βγω πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει. Θα ηγούμαι του φορέα του ελληνικού έθνους. Δεν χρειάζεται να συμμετέχω εγώ στις εκλογές, θα βγουν οι βουλευτές μου, που θα είναι παντού και εγώ θα είμαι ο πρόεδρος. Δεν πάει να είμαι και στο Γκουαντάναμο, στη φυλακή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα…».
«Μα με έπιασαν και ποτέ νομίζετε; Αν ήθελα δεν θα με έβρισκαν… Κάθισα να συλληφθώ για να δοθεί ένα τέλος, να δούμε τι θέλουν», ανέφερε αρχικά ο Σώρρας για τη σύλληψή του και μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Με συνέλαβαν για να βγει ωραία στα κανάλια. Σας αρέσει; Και εμένα μου αρέσει, διαφήμιση μου κάνετε. Αφού σκέφτομαι να δραπετεύω για να ξαναβγείτε οι δημοσιογράφοι στα κανάλια και να έχετε δουλειά. Το θέλετε; Σας αρέσει;».
Όσο για τα ποσοστά του και το μέλλον του κόμματός του είπε: «Γίνεται πλάκα μέσω των καναλιών για να πέσουν τα ποσοστά μου. Ενημερώνω όλους ότι τα ποσοστά μου ανεβαίνουν και θα ανέβουν έως το τέλος. Είναι μια καθαρή πολιτική δίωξη, διότι έχω το 42% της Ελλάδος. Η επόμενη κυβέρνηση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις και θα το καταλάβουν όλοι στερεοφωνικά για ό,τι έχουν κάνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: