Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

ΠΑΤΡΑ : ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ....ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ !!!

Η απάντηση στην ....''καταγγελία'' Χριστόπουλου ήρθε από τον Θ. Τουλγαρίδη. Η χτεσινή σκηνοθετημένη ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τα ''ληγμένα σουβλάκια'', έχει ξεκάθαρο στόχο τη συκοφαντία των Παιδικών Κατασκηνώσεων της Πλαζ, μιας δομής που φιλοξενεί 1500 παιδιά και μάλιστα από τα φτωχότερα λαϊκά στρώματα. Δεν μας εκπλήσσουν οι θεατρινισμοί, άλλωστε έχουν αποδειχτεί δάσκαλοι στη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία, ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων αντιπαράθεσης. (Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Χριστόπουλος κατήγγειλε πως τα σουβλάκια που περίσεψαν από τη συναυλία Μαργαρίτη, αποθηκεύθηκαν στους καταψύκτες της παιδικής κατασκήνωσης του Δήμου, αφού πρώτα είχαν ξεπαγώσει!) Η απόδειξη των όσων λένε είναι μια φωτογραφία από συσκευασία που έχει λήξει !!!
Θεωρούμε απαράδεκτο και άθλιο να υπονοείται ότι μη ελεγμένα τρόφιμα δίνονται σε παιδιά που φιλοξενούνται στην Πλαζ. Διαβεβαιώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου υπάρχει η μέριμνα για την υψηλή ποιότητα των τροφίμων. Το μενού των παιδικών κατασκηνώσεων δεν έχει σουβλάκι, μόνο φρεσκομαγειρεμένα τρόφιμα, τα οποία μαγειρεύονται στο χώρο της Πλαζ από πιστοποιημένους μάγειρες. Στους καταψύκτες της Πλαζ δεν υπάρχουν ληγμένα τρόφιμα.
Δεν έχουμε υπ’ όψιν μας καμία επίσημη καταγγελία ή διαμαρτυρία πολιτιστικού συλλόγου. Θα διερευνήσουμε το θέμα. Ούτε να σκηνοθετήσουν μια συκοφαντία δεν είναι ικανοί. Αν νομίζουν όμως ότι οι Πατρινοί έχουν φάει ''ληγμένο κουτόχορτο'' και δεν μπορούν να κρίνουν....ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ !!! Κώστα γερά,θα πέσει πολύ γέλιο και τούτη την φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: