Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

ΖΗΤΩ....ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ !!!

Σκέτη «πολιτική ευθύνη» χωρίς πρακτικό αντίκρισμα, χωρίς κάποια συγκεκριμένη πολιτική πράξη δεν είναι τίποτα άλλο από κούφιες κουβέντες, από φύκια (καμένα) για μεταξωτές κορδέλες. Μα τότε για τι ακριβώς αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη, αφού μάλιστα όλα ήταν καλώς καμωμένα, χωρίς σοβαρά λάθη; Δηλαδή το κυβερνητικό αφήγημα μας λέει πως όλοι έκαναν αυτό που έπρεπε, συνεπώς για ποια και τι είδους ευθύνη μιλάμε; Κι όμως οι ευθύνες είναι εγκληματικές, και αυτής της κυβέρνησης και όλων των προηγούμενων για τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες.
Πίσω απ' το «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη» του πρωθυπουργού, κρύβεται μια εγκληματική πολιτική η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τις πυρκαγιές και για τις πλημμύρες.
το «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη» του πρωθυπουργού, κρύβεται μια εγκληματική πολιτική η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τις πυρκαγιές και για τις πλημμύρες.

Οι ευθύνες είναι εγκληματικές. Και αυτής της κυβέρνησης και των προηγούμενων» για τις πυΌταν πριν από οχτώ μήνες πνίγηκαν 24 άνθρωποι και τώρα κάηκαν ή πνίγηκαν στη θάλασσα, στην προσπάθεια να ξεφύγουν από την κόλαση της φωτιάς, περισσότεροι από 87, και η κυβέρνηση διαβεβαιώνει πως από την πλευρά της όλα έγιναν όπως έπρεπε, αλλά οι νεκροί ήταν μοιραία συνέπεια μη αντιμετωπίσιμων καταστάσεων, η κυβερνητική πρόταση προς τους πολίτες είναι σαφής.
Αν θέλετε να σωθείτε από την όποια ενδεχόμενη αυριανή πλημμύρα ή πυρκαγιά, δεν έχετε παρά να εγκαταλείψετε τη χώρα και να αναζητήσετε αλλού συνθήκες ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: