Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΑΚΥΡΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Σ.ΛΑΒΡΟΦ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Ακυρώνεται η επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ στην Ελλάδα. Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο δήλωση του Ρώσου πρεσβευτή στην Αθήνα στο TASS. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών θα επισκεπτόταν τη χώρα μας το φθινόπωρο. 
Ο Ρώσος πρεσβευτής δήλωσε ότι η χρονική στιγμή για την προγραμματισμένη επίσκεψη του Σεργκέι Λαβρόφ δεν είναι πλέον η κατάλληλη.Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνορωσικα
«Η χρονική στιγμή της προγραμματισμένης επίσκεψης του Σεργκέι Λαβρόφ στην Αθήνα το φθινόπωρο δεν είναι πλέον κατάλληλη», δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης στην Αθήνα, όπως αναφέρει το Reuters επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο.
Υπενθυμίζεται ότι το κλίμα μεταξύ των δύο χωρών είναι ιδιαίτερα τεταμένο μετά την απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου στη χώρα άλλων δύο για παράνομες ενέργειες κατά της εθνικής ασφάλειας και σε ζητήματα που σχετίζονται με τη συμφωνία των Πρεσπών.

ΡΩΣΙΑ : ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Τραβάει κι άλλο το σχοινί η Μόσχα, μετά την απόφαση της Αθήνας να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες και να μπλοκάρει την είσοδο σε ακόμη δυο. 
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα FNEWS, αναμένεται η έκδοση αυστηρής ταξιδιωτικής οδηγίας για τη χώρα μας.
Σε αυτήν θα συστήνεται σύμφωνα με την ιστοσελίδα προς τους Ρώσους Τουρίστες αλλά και τους ομοεθνείς τους επιχειρηματίες, να αποφεύγουν την Ελλάδα, για λόγους ασφαλείας.
Αυτοί εδράζονται στο  αντιρωσικό κλίμα που έχει πυροδοτήσει η ελληνική κυβέρνηση με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών και τις κατηγορίες που έχει εκτοξεύσει σε βάρος τους ότι εργάζονταν κατά των ελληνικών συμφερόντων.
«Το ταξίδι και η παραμονή των Ρώσων πολιτών στην Ελλάδα, πλέον μπορεί να εξελιχθεί σε μια επικίνδυνη για την ασφάλειά τους διαδικασία», αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές από τη Μόσχα.
Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνορωσικα

Δεν υπάρχουν σχόλια: