Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΨΙΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ....ΖΗΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ !!!

«Θυελλώδεις» είναι οι συνθήκες που επικρατούν στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα, καθώς 23 δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν την άμεση συνεδρίαση του σώματος με αντικείμενο την έκδοση ψηφίσματος που θα ζητά την παραίτηση του δημάρχου, Ηλία Ψινάκη.
Συγκεκριμένα, οι 23 από τους 30 εναπομείναντες δημοτικούς συμβούλουςμε αίτημά τους προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Αιμίλιο Ρεϊσογλου,απαίτησαν την άμεση συνεδρίαση του σώματος προκειμένου να εκδοθεί ψήφισμα για την παραίτηση του δημάρχου.
Μάλιστα, το προσχέδιο του ψηφίσματος κατά του Ηλία Ψινάκη περιέχει βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του δημάρχου Μαραθώνα, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:
Αφήσαμε το Δήμο μας ανοχύρωτο και έρμαιο στα χέρια ενός Δημάρχου που, πλέον, δεν αποδεικνύεται μόνο εξαιρετικά ανίκανος και επικίνδυνος για την πόλη μας, αλλά προσβάλλει με τη συμπεριφορά του και τις δημόσιες εμφανίσεις του την ηθική και την αξιοπρέπεια κάθε κατοίκου του Βαρνάβα, του Γραμματικού, του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης. 
Ο Ηλίας Ψινάκης δεν είναι απλά ένας ανίκανος Δήμαρχος. Είναι πλέον ένας επικίνδυνος Δήμαρχος για τον τόπο μας. Σε μια περίοδο που η πόλη μας χρειάζεται συνετή διοίκηση και οργανωμένο πλάνο, προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια της, να κλείσει πληγές και να διαχειριστεί μια πελώρια αγκαλιά αγάπης που φτάνει καθημερινά από κάθε γωνιά της χώρας έχουμε ανάγκη η συγκεκριμένη διαχείριση να πραγματοποιηθεί από ανθρώπους που πονάνε αυτόν τον τόπο, που νιώθουν τον πόνο και την οδύνη των συμπολιτών μας και που αντιλαμβάνονται το μέγεθος της ευθύνης για την τραγωδία που ζήσαμε.

Ο νόμος, καλώς ή κακώς, δεν μας παρέχει τη δυνατότητα οιασδήποτε μορφής καθαίρεσης ενός δημάρχου από τα καθήκοντά του. Βασιζόμαστε στην ευθιξία του, αν μπορεί να τη βρει έστω και την ύστατη στιγμή. Με το συγκεκριμένο ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα καθιστά τον Ηλία Ψινάκη ανεπιθύμητο και άκρως επικίνδυνο ακόμη και για τη σωματική υγεία των πολιτών του Δήμου μας και τον καλεί να παραιτηθεί από τη θέση του Δημάρχου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία έχει κινηθεί με μεγάλη ταχύτητα και η κρίσιμη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα ορίστηκε για την Παρασκευή 3 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα, ενώ παρόντες αναμένεται να είναι και κάτοικοι της περιοχής. Ψάχνανε λέει τον Ψινάκη να τους σώσει. Ένα μεταλλαγμένο παράγωγο ενός σάπιου συστήματος. Ένας παλιάτσος μιας κάστας κηφήνων που κάνουν κονσομασιόν στην υψηλή κοινωνία κι όταν παλιώνουν κι αχρηστεύονται, πετιούνται στα αφοδευτήρια απ’ όπου ξερνούν περιττώματα. Ευτυχώς που δεν τον βρήκαν. Θα είχαν χαθεί κι άλλοι. Ευτυχώς με τις φωτιές μαζεύτηκε κι η Καλογρίδη.
Όταν οι πολίτες επιλέγουν για επικεφαλής τους τενεκέδες που λένε χαριτωμενιές ή διάφορους παπάτζες αμόρφωτους να κυβερνήσουν επειδή παίζαν καλή μπάλα ή παίζαν στο Survivor (γιατί κι αυτό θα το δούμε) να....''μην έχουν απαιτήσεις τις ώρες της φωτιάς''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: