Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ....ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !!!

Την ίδρυση νέου κόμματος ανακοίνωσαν από κοινού οι Παναγιώτης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος. «Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεσή μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος» αναφέρουν, σε κοινή δήλωσή τους. Σκοπός του δεξιού κόμματος είναι, όπως αναφέρουν, «η διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου ''Πατριωτικού Μετώπου'', έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας».
Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και γενικός γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος.
«Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση  του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.
Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.
Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.
Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.
Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το “Μακεδονία ξακουστή”.
Και παρά δύναμιν τολμηταί», καταλήγουν στην ανακοίνωση τους.

Στην ίδρυση νέου κόμματος προχωρούν ο πρόσφατα διαγραφείς από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος θα είναι και ο πρόεδρος του κόμματος, και ο Τάκης Μπαλτάκος, γνωστός για τις σχέσεις του με τους χρυσαυγίτες – που θα κατέχει τη θέση του γενικού γραμματέα.
Όπως περιγράφουν στην ανακοίνωσή τους το Πατριωτικό Μέτωπο θα υπερασπιστεί τον όρο Μακεδονία και απευθύξνεται σε αυτούς που «δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού»,  «σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το ¨Μακεδονία ξακουστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: