Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ι Α !!!

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ένα σύγχρονο κόμμα που επαγγέλλεται τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και την απαγκίστρωση από τα μικροκομματικά στερεότυπα της Μεταπολίτευσης να μετέρχεται μεθόδους Ερντογάν για να ξεφορτωθεί εσωκομματικούς αντιπάλους. Πραγματικούς, δυνητικούς και φανταστικούς», γράφει ο Κ. Μίχαλος στη χθεσινή «Δημοκρατία» αναφορικά με τη διαγραφή του από τη Ν.Δ.
Δεν είμαστε οι αρμόδιοι για να κρίνουμε αν χρησιμοποιήθηκαν σε βάρος του μέθοδοι Ερντογάν.
Είμαστε όμως σίγουροι ότι διαβάζοντάς τα όλα αυτά ο Κ. Μητσοτάκης «Τούρκος» έγινε.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Από τα μεγάλα "ψάρια" της Novartis, του ΚΕΕΛΠΝΟ και των παραδείσιων οφσόρ της φοροαποφυγής, μέχρι τις δεκάδες υποθέσεις στελεχών της ΝΔ που έχουν πιαστεί, ανά την επικράτεια, με τη γίδα στην πλάτη.
Από τον Κήρυκα Χανίων και τη Siemens, μέχρι την απροκάλυπτη διαπλοκή με επιχειρηματικά συμφέροντα και ΜΜΕ.
Από το Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη που φέρεται - σύμφωνα με νόμιμες ηχογραφήσεις της ΕΥΠ - να κάνει εξυπηρετήσεις σε απαγωγείς, λαθρέμπορους και άλλους ποινικούς, μέχρι την κατηγορία για παιδεραστία του Νίκου Γεωργιάδη, στενού συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη.

Μέχρι και κουμπάρος του στη Λάρισα φυλακίσθηκε πρόσφατα για απάτη και ο πρόεδρος της ΝΔ, δεν έβγαλε κιχ. Πιο πρόσφατο περιστατικό, όπου δύο στελέχη της ΝΔ, ο Αγαθάγγελος Κότσαλος και ο Δημήτρης Μπουσμπουρέλης, συνελήφθησαν για συμμετοχή σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων.Και τώρα η α λα Siemens σχέση μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Mr. Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή.
Η - χρεοκοπημένη οικονομικά και ηθικά - ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. Να είναι ένα κόμμα το οποίο να φαίνεται ακόμα πιο διεφθαρμένο ως αντιπολίτευση, παρά ως κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: