Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

EKTAKTO : ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ !!!

Οξύνεται η αντιπαράθεση μεταξύ Αθήνας και Μόσχας μετά την απόφαση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν να προχωρήσει στη άμεση διακοπή της παροχής ρώσικης σαλάτας προς τη χώρα μας.
Σε δηλώσεις του, ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι το εμπάργκο πραγματοποιείται ως αντίποινα για την πρόσφατη απέλαση Ρώσων διπλωματών από την ελληνική κυβέρνηση, γεγονός που έχει προκαλέσει ξαφνική αντιπαράθεση με το ξανθό γένος.
Οι δηλώσεις Πούτιν προκάλεσαν πανικό, με αποτέλεσμα χιλιάδες συσκευασίες ρώσικης σαλάτας να εξαφανιστούν από τα ράφια των ελληνικών σούπερ μάρκετ μέσα σε λίγα λεπτά, αφού τα συστατικά της αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό που φυλάγεται σε ειδική κρύπτη στο μαυσωλείο του Λένιν στη Μόσχα.Αποτέλεσμα εικόνας για ρωσικη σαλατα
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε απόγνωση βρίσκονται και τα σαντουιτσάδικα της χώρας, με συμπλοκές να σημειώνονται έξω από καταστήματα όπου φημολογείται ότι υπάρχουν ακόμα αποθέματα.
Πηγές του Μαξίμου τονίζουν ότι ήδη μελετούνται νέα αντίμετρα από πλευράς της Ελλάδας, όπως π.χ. να μην πωλούνται αντηλιακά σε Ρώσους τουρίστες με αποτέλεσμα αυτοί να αυτοαναφλέγονται ή να επιβληθεί έκτακτος φόρος σε Ρωσίδες χορεύτριες.
Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση προχώρησε στην απέλαση των διπλωματών καθώς υπήρχαν ενδείξεις για προσπάθεια παρέμβασης της Ρωσίας μέσω Ελλήνων κρατικών λειτουργών και ορθόδοξων ομάδων ώστε να εμποδιστεί η συμφωνία για το Μακεδονικό, καθώς και να αντικαταστήσει την ελληνική κυβέρνηση με μία εικόνα του Αγίου Παΐσιου.
tovatraxi

Δεν υπάρχουν σχόλια: