Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ''SCORPIONS'' ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ !!! [ video ]

Τη χορήγηση σύνταξης ΙΚΑ στα μέλη των Scorpions ενέκρινε με ομόφωνη απόφαση της η Βουλή, με αφορμή την 1657η εμφάνιση του θρυλικού ροκ συγκροτήματος στη χώρα μας.

Ανακοινώντας την απόφαση σε πανηγυρική συνεδρίαση του κοινοβουλίου, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δήλωσε ότι μετά από σχετική τροπολογία ανοίγει ο δρόμος για την απονομή σύνταξης στα μέλη του συγκροτήματος, που θα εμφανιστούν και φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, καθώς έχουν συμπληρώσει τον προβλεπόμενο αριθμό ενσήμων.Ο ίδιος μάλιστα δεν έκρυψε τη συγκίνηση του λέγοντας ότι η απόφαση είναι «ένας ελάχιστος φόρος τιμής για τα όσα έχουν κάνει οι Scorpions για τη χώρα», με τα τραγούδια των οποίων μεγάλωσαν τουλάχιστον τέσσερις γενιές Ελλήνων.
«Ποιος δεν έχει χορέψει με κορίτσι σε πάρτι το Still Loving You και το Holiday;Αποτέλεσμα εικόνας για Scorpions ελλαδα Ποιος δεν έχει ανατριχιάσει ακούγοντας το Always Somewhere και το When The Smoke Is Going Down; Ποιος δεν έχει παίξει αιρ γκιτάρ με το Rock You Like A Hurricane;» είπε ο κ. Βούτσης καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φετινή συναυλία του συγκροτήματος θα είναι η τελευταία τους εμφάνιση στη χώρα μας μέχρι την επόμενη, καθώς τα μέλη του θέλουν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στο αλτσχάιμερ.Αποτέλεσμα εικόνας για Scorpions ελλαδα
Ωστόσο, πηγές κοντά στο συγκρότημα αναφέρουν ότι οι Γερμανοί μουσικοί έχουν εκφράσει την επιθυμία ότι ακόμα και σε περίπτωση θανάτου τους να τους βαλσαμώσουν ώστε να συνεχίσουν να έρχονται στην Ελλάδα για συναυλίες, οι οποίες θα γίνονται με τη μέθοδο του πλέιμπακ.
Αποτέλεσμα εικόνας για Scorpions ελλαδα

tovatraxi

Δεν υπάρχουν σχόλια: