Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΦΡΟΥΖΗΣ....ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ SIEMENS !!!

Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ διατηρούσε στενή προσωπική σχέση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της φαρμακοβιομηχανίας και πρωταγωνιστή της υπόθεσης, γεγονός που μέχρι σήμερα είχε επιμελώς αποκρύψει. Μάλιστα δεν υπήρξε καμιά αναφορά ούτε και μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις πως ο Φρουζής εργάζεται ως σύμβουλος εταιρείας το ελληνικό παράρτημα της οποίας έχει ιδρύσει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Documento , που δημοσιεύει προσωπικά mails από το αρχείο του Φρουζή το οποίο έχει κατασχεθεί από τις αμερικανικές αρχές και ερευνάται στο πλαίσιο του σκανδάλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να είναι αυτός που ανέλαβε να τον προωθήσει όταν αποχώρησε από την φαρμακοβιομηχανία, ενώ με την σειρά του ο Κωνσταντίνος Φρουζής ανέλαβε να τον υποστηρίξει την περίοδο που διεκδικούσε την προεδρία του κόμματος στις εσωκομματικές εκλογές. Για τον λόγο αυτό διοργανώνει ένα φιλικό δείπνο στήριξης, ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έρθει σε επαφή με διευθυντές πολυεθνικών.
Σημειώνεται πως πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται να έχει στενές σχέσεις με επικεφαλής πολυεθνικής που προκάλεσε τεράστια ζημιά στο ελληνικό κράτος. Η πρώτη ήταν η σχέση του με τον Χριστοφοράκο της Siemens.

Δεν υπάρχουν σχόλια: