Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ - ΤΖΟΥΛΙΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ Η ΝΕΑ Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ!!! [ video ]

Με μια λιτή ανακοίνωση στον λιτό αέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» ο host της εκπομπής Μένανδρος Φουρθιώτης απείλησε σήμερα ότι θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών, καθώς θα κατέλθει σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο «μεγαλύτερο δήμο της χώρας». Σε περίπτωση που ο γνωστός για τις διασταυρωμένες πληροφορίες που μοιράζεται στον αέρα της εκπομπής παρουσιαστής δεν έχει μπερδέψει κάτι, μπορούμε να πούμε ασφαλώς ότι αυτός είναι ο Δήμος Αθηναίων.
Ο Μένιος Φουρθιώτης στη συνέχεια της εκπομπής αναφέρθηκε ακροθιγώς στις ενέργειες που πρόκειται να προβεί σε περίπτωση που εκλεγεί και που κατά κύριο λόγο έχουν να κάνουν με την προσέλκυση επενδυτών που ήδη γνωρίζει από την θητεία του στο Epsilon TV.
Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι οι υπάλληλοι καθαρισμού του δήμου θα φορούν στο εξής βιοθεραπευτικά γιλέκα, ότι τα συντριβάνια της πόλης θα αναβλύζουν υαλουρουνικό ή ότι η χριστουγεννιάτικη φιέστα θα περιλαμβάνει Τζούλια Αλεξανδράτου και λαιβ μπινελίκια με τον Νίκο Καρβέλα;
Είμαστε βέβαιοι ότι η πραγματικότητα θα ξεπεράσει τις προβλέψεις μας.

ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΒΑΖΕΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ Η ΝΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΔΗΛΩΝΕΙ !!!

Την πρόταση που έχει δεχθεί από κόμμα σκέφτεται η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία λέει ότι θέλει να συνεχίσει το έργο της Μελίνας Μερκούρη για τα Γλυπτά, ενώ βλέπει μέχρι και την πρωθυπουργία για να βάλει τάξη στη χώρα! «Θέλω να συνεχίσω τον αγώνα που ξεκίνησε η Μελίνα Μερκούρη. Τα Γλυπτά είναι δικά μας και πρέπει να γυρίσουν στην Ελλάδα», αναφέρει αρχικά στην εφημερίδα «Espresso» η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως μεγάλο κόμμα την έχει προσεγγίσει για να κατέβει υποψήφια στις επόμενες εκλογές: «Μου έχει γίνει και παλαιότερα πρόταση να πολιτευθώ, λίγο πριν φύγω για την Αυστρία, αλλά τότε είχα απαντήσει αρνητικά διότι είχα υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει η είσοδός μου στα κοινά, διότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλέον τους πολιτικούς. Με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα μπήκε τέλος στην οικογενειοκρατία, που υπήρχε για 40 χρόνια στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Εκείνη την περίοδο όποιος και να έβγαινε πρωθυπουργός θα ήταν υποχρεωμένος να πράξει αυτά που λένε τα Μνημόνια...».
Μιλώντας στην εφημερίδα λέει ακόμη: «Σκέφτομαι να ασχοληθώ με την πολιτική μήπως μπορέσω και βάλω εγώ μια τάξη σ΄ αυτή τη χώρα. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε καλύτερες πολιτικοί από τους άντρες. Τρανταχτό παράδειγμα, η Χίλαρι Κλίτον, η οποία έρχόταν πρώτη στις δημοσκοπήσεις για την προεδρία. Για πρώτη φορά στα χρονικά μια γυναίκα θα μπορούσε να καθίσει στο οβάλ γραφείο. Γιατί να μην γίνω κι εγώ πρωθυπουργός της Ελλάδας;».
Παράλληλα, η Τζούλια αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό ομορφιάς το 2006, όταν και έγινε για πρώτη φορά γνωστή στο κοινό, αλλά την πρωτιά πήρε η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου: «Στον διαγωνισμό φάνηκε ότι δεν έχουμε αξιοκρατία. Με έκοψαν για ένα νεύμα μου και τη θέση μου πήρε κάποια που "εξαφανίστηκε" την επόμενη μέρα. Την ίδια στιγμή, εγώ έγινα νούμερο ένα, με προτάσεις για τηλεόραση, τραγούδι, σινεμά, μόδα και τεράστιες διαφημιστικές καμπάνιες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: