Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟ - ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ !!! [ video ]

Ο Μπαλτάκος ποτέ δεν έκρυψε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει μετεξελιχθεί σε ένα ιμιτασιόν δεξιό κόμμα, πολύ light για τα δικά του γούστα. Φάνηκε άλλωστε καθαρά και στο υποκλαπέν βίντεο της συνομιλίας του με τον Ηλία Κασιδιάρη που τελικά τον οδήγησε στην έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου και την πολιτική του... εξορία.
Από την πρώτη στιγμή, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι θα κάνει δικό του κόμμα ασχέτως αν το διέψευσε αρκετές φορές στην αρχή τουλάχιστον.

Αυτό που επί μήνες συζητούν σε φανερές και μυστικές συναντήσεις σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής ο Μπαλτάκος και οι πολιτικοί του συνοδοιπόροι είναι η ίδρυση ενός κόμματος που θα βρίσκεται στο... κέντρο μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής.

Παρά το γεγονός ότι έως πρόσφατα ο Μπαλτάκος συζητούσε μεν αλλά εμφανιζόταν εξαιρετικά επιφυλακτικός για το επόμενο βήμα του οι ραγδαίες εξελίξεις στη δεξιά πολυκατοικία οδηγούν τους συνομιλητές του να τον πιέζουν ασφυκτικά ώστε να προχωρήσει και μάλιστα σύντομα.
Τώρα όμως, ο Μπαλτάκος έχει αρχίσει να γίνεται... λαλίστατος, τουλάχιστον για τα δικά του δεδομένα.
Πριν από λίγες ημέρες
ανακοίνωσε την ίδρυση του νέου κόμματος και ανακοίνωσαν από κοινού οι Παναγιώτης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος. «Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεσή μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος» αναφέρουν, σε κοινή δήλωσή τους. Σκοπός του δεξιού κόμματος είναι, όπως αναφέρουν, «η διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου ''Πατριωτικού Μετώπου''. Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το “Μακεδονία ξακουστή”.
Και παρά δύναμιν τολμηταί», καταλήγουν στην ανακοίνωση τους.
Ο Μπαλτάκος μεταξύ άλλων είπε ότι δεν συνομιλεί με....επαγγελματίες πολιτικούς όπως ο Πάνος Καμμένος, Αντώνης Σαμαράς κ.λπ. αλλά με ανθρώπους που προέρχονται από το χώρο των ενόπλων δυνάμεων
και το ευρύτερο χώρο της εκκλησίας και ουσιαστικά επισήμανε ότι αυτοί θα αποτελέσουν και τον βασικό κορμό στο κόμμα.
Προφανέστατα δεν χρειάστηκε να διευκρινιστεί σε ποιο πολιτικό χώρο θα κινείται αυτό.
Από την άλλη η Κατερίνα Παπακώστα ανακοίνωσε και αυτή μέσω του λογαριασμού της στο facebook πως  ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του Προγράμματος του κόμματός της ενώ αποκάλυψε και το νέο έμβλημα. Το κόμμα Παπακώστα και των Καμμένου - Μπαλτάκου προστίθεται στα υπόλοιπα ακροδεξιά κόμματα - Χρυσή Αυγή, ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων, Ελληνική Λύση, Νέα Δεξιά, ΛΑΟΣ. Κι αναρωτιέμαι τι κατάφερε ο Κ. Μητσοτάκης στο όνομα της μη διάσπασης της ΝΔ επιλέγοντας ακραίες θέσεις . Περιόρισε ή εξάπλωσε άραγε την ακροδεξιά στη χώρα; Μάλλον το δεύτερο με συνέπειες όχι μόνο εθνικές, αλλά και για τον ίδιο αφού μαζί με τους Αδώνηδες, τους λεβέντηδες, τους βελόπουλους, τους κρανιδιώτες και τους καρατζαφέρηδες θα κονταροχτυπηθεί εν ονόματι της πατριδοκαπηλίας στα λασποτόπια τού εθνικισμού...Εχει βγει κόμμα Ποτάμι, Ελιά, Τελεία, Ρίζες, Ν.Ε.Ο., Ελληνική Λύση, Νέα Δεξιά, ΛΑΟΣ. Μόνο....«Κουφάλες» δεν έχει βγει ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: