Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΣΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ....ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!! [ video ]

Το θυμάστε το “πάρτι”… αριστείας, που είχαν στήσει στο ΚΕΕΛΠΝΟ οι φίλοι του Άδωνη, όταν ο ακροδεξιός νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν απλά ένας ταπεινός υπουργός Υγείας που δεν ήθελε να του κλέβει ο Τόμσεν τη δόξα των απολύσεων;

Έξι υπάλληλοι απολύθηκαν λοιπόν χθες, μετά από διώξεις για κακουργήματα που ασκήθηκαν από τον Εισαγγελέα, με αφορμή την έρευνα για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento. Ανάμεσά τους και το αξιότιμο ζεύγος Σταμάτη Πουλή και Ανδρονίκης Θεοφιλάτου.
Ας φρεσκάρουμε όμως, λίγο στα γρήγορα, τη μνήμη μας και ας θυμηθούμε αυτό το αριστούργημα (δια)πλοκής.
Θα προσπαθήσω να το περιγράψω όσο πιο γρήγορα και περιεκτικά μπορώ. Πιστέψτε με δεν είναι εύκολο:
Η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου είναι αδελφή της Κωνσταντίνας Θεοφιλάτου, η οποία ήταν σύμβουλος του πρώην Υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη (και του Μάκη Βορίδη) και υπεύθυνη του «χρυσοφόρου» τμήματος ανάθεσης συμβάσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Σύζυγος της Ανδρονίκης Θεοφιλάτου είναι ο Σταμάτης Πουλής, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής προμηθειών και το 2013, με εισήγηση του, η εταιρεία ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ ΕΠΕ υπογράφει σύμβαση με το ΚΕΕΛΠΝΟ για συντήρηση του Κτιρίου Προστατευόμενων Διαμερισμάτων. Το αριστούργημα όμως δε σταματάει εδώ. Βλέπετε, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ είναι ο Γεώργιος Δρόσης. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο σύζυγος της συμβούλου του Αδωνη Γεωργιάδη, Κωνσταντίνας Θεοφιλάτου, μπατζανάκης του Σταμάτη Πουλή, συζύγου της Ανδρονίκης Θεοφιλάτου υπεύθυνης του τμήματος συμβάσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Αξέχαστη έχει μείνει, για παράδειγμα, η υπόθεση με τις φακές, κατά την οποία με εισήγηση του Στ. Πουλή, ο Γ. Δρόσης της ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ, εκτός από συντήρηση εγκαταστάσεων είχε αναλάβει, μέσω άλλης εταιρείας (Δρόσης Γεώργιος και Σία ΕΕ) και την… τροφοδοσία. Η εταιρεία του παραδίδει κάθε μέρα, 50 μερίδες φαγητού ημερησίως με κόστος ανά μερίδα 12,5 ευρώ. Οποιαδήποτε μερίδα. Από γαρίδες, μέχρι φακές. Όλα 12,5 ευρώ το κομμάτι.
Ουφ.

Υπέρ αυτών των "μπουμπουκιών" η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν πάθει σήμερα υστερία και μιλούν για άδικες απολύσεις του Πολάκη. Λογικό.

Φυσικά τα τιμολόγια με τις γκουρμέ φακές και η συντήρηση των κτηρίων, είναι μόνο μια μικρή χιονονιφάδα στην κορυφή του τεράστιου παγόβουνου που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ.
Εν μέσω μνημονιακής λαίλαπας, ο πρώην υπουργός υγείας και νυν αντιπρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, μοίραζε σε ιστοσελίδες (πολλές από τις οποίες δεν υπάρχουν καν πια), εφημερίδες και δημοσιογράφους, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ για μια λεζάντα ή μια αμφιβόλου ποιότητας διαφήμιση.
Ο ίδιος κύριος υπουργός, έκλεινε και συγχώνευε νοσοκομεία, ωθούσε κόσμο προς την ανεργία, καθιέρωνε 5ευρα εισιτήρια, υπονόμευε διαρκώς το σύστημα υγείας ώστε να επωφελούνται τα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα... και πουλούσε νανοβιονικά γιλέκα - απάτη από την εκπομπή του.
(Να φανταστείτε, ότι μόνο ο εκδότης του Μέσου που «αποκάλυψε» το ανύπαρκτο σκάνδαλο με τα αδέρφια του Τσίπρα, είχε λάβει επιχορήγηση το 2014 από το ΚΕΕΛΠΝΟ, της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ.)
Το πρόβλημα στη ΝΔ, φυσικά και δεν είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, μην τρελαθούμε. Ο Άδωνις στο κάτω κάτω δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως άνθρωπος, αλλά ως σύμπτωμα.
Το ότι - πλέον - και όλοι οι υπόλοιποι στη ΝΔ συμπεριφέρονται σαν τον Άδωνη Γεωργιάδη, είναι το πρόβλημα.
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια: