Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΣΧΟΒΙΣΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ !!! [ video ]

Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στα «μαθήματα» που θέλησε χθες να του κάνει, έδωσε σήμερα απ' το Ευρωκοινοβούλιο ο επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί.
«Σε αντίθεση με όσα άκουσα από ορισμένους πολιτικούς στην Αθήνα, η ενισχυμένη εποπτεία δεν είναι ένα τέταρτο πρόγραμμα και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όσοι δηλώνουν κάτι τέτοιο», είπε ο Πιέρ Μοσκοβισί, σημειώνοντας ότι μετά το τέλος του προγράμματος θα παρακολουθείται η πορεία των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού εξαμήνου της Επιτροπής, όπως ισχύει για όλες τις χώρες. 
«Οι αποστολές επιτήρησης δε θα έχουν ρόλο εισαγγελέα ή καθηγητή που θα λένε στην Ελλάδα τι θα κάνει. Από κοινού θα εγκρίνουμε τα καλύτερα βήματα για την Ελλάδα. Το τέταρτο πρόγραμμα είναι ξεκάθαρα ένα ψέμα είναι «παράδοξο» ο εκπρόσωπος του κόμματος που «ανέβασε το έλλειμμα στο 15% να επιτίθεται», επισήμανε ο Γάλλος επίτροπος. Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστησε καρτέρι στον Πιέρ Μοσκοβισί έξω από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγες ώρες μετά τις αυστηρές συστάσεις του προς τον Ευρωπαίο επίτροπο μέσω τουίτερ. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Βουλής είδαν έκπληκτοι τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τους φράζει το δρόμο κρατώντας ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κινήθηκε απειλητικά εναντίον του οχήματος του κ. Μοσκοβισί, φωνάζοντας «ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ Π***ΤΗ»ενώ στη συνέχεια άρχισε με μανία να σπάει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, την εμφάνιση τους έκαναν πάνω σε μηχανές εντούρο ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης και ο Κωστής Χατζηδάκης, οι οποίοι έκαναν απειλητικά κύκλους γύρω από τον Ευρωπαίο επίτροπο μαρσάροντας τις μηχανές τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις του κ. Μοσκοβισί για πιθανή αναστολή της περικοπής των συντάξεων προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς οι εξαγριωμένοι συνταξιούχοι αποτελούν το 90% της εκλογικής της βάσης. Ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού πλησίασε τον Ευρωπαίο επίτροπο και του είπε σε απόσταση αναπνοής «ξέρω πού μένεις», καβάλησε μία από τις μηχανές και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: