Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!! [ video ]

Εισαγγελέας. Αυτό το μυθικό ον που είναι εξαφανισμένο όταν κάποιος φασίστας κάνει το κομμάτι του, αλλά είναι πάντα εκεί για να δείξει στην λα'ι'κούρα, ποια είναι η θέση της.
Ένας τέτοιος, καλεί το δήμαρχο της Πάτρας να απολογηθεί, επειδή ο Κώστας Πελετίδης αποφάσισε να μετατρέψει σε πάρκο, ένα χώρο στην περιοχή Κόκκινος Μύλος της Παραλίας Πατρών,
με τη φύτευση δένδρων, θάμνων, γκαζόν και τη δημιουργία παιδικής χαράς, στην οποία περιοχή μέχρι πρότινος οι κάτοικοι απολάμβαναν μπάζα, σκουπίδια και δυσωδία. Η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου λοιπόν έδωσε εντολή σε εισαγγελέα, προκειμένου να καλέσει σε απολογία τον Κ.  Πελετίδη και να σταματήσουν οι εργασίες ανάπλασης στην περιοχή Κόκκινος Μύλος. Για την ανάπλαση της περιοχής εργάζονται συνεργεία του δήμου, με τον δήμαρχο να δηλώνει πως σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν στην εγκαταλελειμμένη περιοχή έναν χώρο όπου θα έχουν πρόσβαση οι πολίτες και τα σχολεία.
«Δεν είναι ότι εμείς θα πάμε να κάνουμε εκεί κανένα ξενοδοχειακό συγκρότημα και να νοικιάζουμε ξαπλώστρες. Αν κάναμε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα, κανένας δε θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία. Αυτή η επιμέλεια θα σταματούσε. Εκεί που φτιάχνεις ξενοδοχειακά συγκροτήματα, εκεί σταματούν όλα.
Όταν όμως είναι να κάνεις κάτι για την πόλη σου, για τους κατοίκους της, τότε αρχίζουν όλοι. Όλες οι υπηρεσίες. Δέκα υπηρεσίες. Από τον εισαγγελέα, από το Λιμενικό, από την Κτηματική. Ωιμέ, τι καταστροφή έγινε.
Πήγαμε και φτιάξαμε ένα χώρο που θα μπει λίγο γκαζόν, θα βάλουμε δύο φώτα να μη σκοτώνεται ο κόσμος, θα φύγει η βρωμιά και η δυσωδία και θα μπορεί ένας άνθρωπος να περπατήσει εκεί.
Αποτέλεσμα εικόνας για Κόκκινος Μύλος πατρα Έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε έναν πολύ ωραίο χώρο και θα το κάνουμε. Έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε και χορτάρι εκεί, να παίζουν τα παιδιά μας, να πάει και κανένα σχολείο να κάθεται και να το  ευχαριστιέται, να φτιάξουμε και μια παιδική χαρά. Καλούμε την Τετάρτη τους κατοίκους και τους συλλόγους της περιοχής  να πάμε εκεί όλοι να βοηθήσουμε να πιάσει η σπορά που θα βάλουμε και να καρποφορήσει, να το ευχαριστηθούμε»
Αποτέλεσμα εικόνας για Κόκκινος Μύλος πατραΟ Κ. Πελετίδης, ξεκαθαρίζει ότι παρά τις όποιες πιέσεις από τη Δικαιοσύνη, οι εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά. Ο Πελετίδης, δεν έχει για πρώτη φορά τραβήγματα με εισαγγελείς σαν δήμαρχος της Πάτρας. Τον Ιανουάριο,αθωώθηκε από την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, αφού το 2014 αρνήθηκε να παραδώσει στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στοιχεία εργαζομένων του Δήμου. Το Μάρτιο, είχε καλέσει τον δήμαρχο Πάτρας να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις παρεμβάσεις των υπηρεσιών του δήμου για την αποκατάσταση ζημιών στην παραλιακή οδό Ποσειδώνος στο Ρίo.Αποτέλεσμα εικόνας για παραλιακή οδό Ποσειδώνος στο Ρίo Πριν δύο χρόνια, είχε προχωρήσει στην αποκατάσταση 800 περίπου μέτρων της πλαζ. Έργο το οποίο κόστισε τελικά 1000 ευρώ και έγινε με συνεργεία και εργαζόμενους του δήμου, και που σύμφωνα με έναν συμβατικό προϋπολογισμό θα κόστιζε περίπου 300.000 ευρώ.Αποτέλεσμα εικόνας για αποκατάσταση 800 περίπου μέτρων της πλαζ

Πρόσφατο άλλωστε είναι το πρόστιμο στον Δήμο Πατρέων για τις παρεμβάσεις στο Πλατανόδασος από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος λόγω της διενέργειας δενδροφύτευσης στο Πλατανόδασος του Προαστίου Πατρών, κοντά στην παραλία Δάφνες. Αποτέλεσμα εικόνας για Πλατανόδασος πατραΠριν ένα μήνα εργαζόμενοι του δήμου, προχώρησαν σε εργασίες στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών. Ανακαίνισαν τα ξύλινα δάπεδα (σκηνή, περιμετρικοί διάδρομοι, σκάλες, παρασκήνια), τις τουαλέτες, τα καμαρίνια των καλλιτεχνών, αντικατέστησαν το ηλεκτρολογικό δίκτυο με φώτα ασφαλείας και προβολείς LED καθώς και τον εξωτερικό φωτισμό και τους προβληματικούς πίνακες. Πάτρα: Εργασίες συντήρησης στο Αρχαίο ΩδείοΕνδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε πριν τις εργασίες, είναι πως οι ηθοποιοί άλλαζαν πίσω από κουρελούδες, λόγω έλλειψης καμαρινιών.  «Εμείς τη δουλειά μας και η Δικαιοσύνη τη δική της δουλειά». Όπως λέει ο ίδιος....

Δεν υπάρχουν σχόλια: