Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ....ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ !!! [ video ]

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αντιμετωπίσει το Ποτάμι ως εν δυνάμει σύμμαχο της κυβέρνησης, εάν αυτό βασίζεται σε «ένα πολύ σαφές προγραμματικό πεδίο σύγκλισης», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.
«Έχουμε συναντηθεί σε μία σειρά νομοσχεδίων στο παρελθόν.  Νομίζω ότι με απόλυτο σεβασμό πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτόν τον χώρο», τόνισε ο Π. Σκουρλέτης.
Σημείωσε ακόμα ότι για το Μακεδονικό, οι ΑΝΕΛ «βρίσκονται σε ιδιότυπο ανταγωνισμό με τη ΝΔ προωθώντας εθνικολαϊκιστική ατζέντα για τη διεκδίκηση των ίδιων ψηφοφόρων». Χαρακτήρισε «επικίνδυνο για την κυβερνητική σταθερότητα» «το παιχνίδι των πολλαπλών απαντήσεων που δίνει ο Π. Καμμένος», σχετικά με το αν θα φύγει ή θα παραμείνει στην κυβέρνηση.
«Έχουμε όμως όπλα στη φαρέτρα μας για ξεπεράσουμε αυτό το σκόπελο. Σημασία έχει να βγάλουμε τη χώρα από το μνημόνιο. Υπάρχουν πολλές εκδοχές, όπως η στήριξη της κυβέρνησης με ανοχή», πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που τον 9ο του 2015 δήλωνε:

«Είναι τουλάχιστον πρόκληση να παριστάνει τον πολέμιο της διαπλοκής, ο πρόεδρος του κόμματος ( ΠΟΤΑΜΙ ) που φτιάχτηκε κατ' εντολή συγκεκριμένων συμφερόντων» ( ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ) ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: