Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ Η ΒΙΛΑ ΚΑΙ....ΟΙ ''ΠΑΝΤΣΟ ΒΙΛΛΑ'' ΑΠΟ ΤΑ LIDL !!! [ video ]

Ως γνωστόν, η κατάσταση στα Αραχωβίτικα, είναι δραματική και άκρως επικίνδυνη. Όπως αποκαλύπτουν τα τζιμάνια της δημοσιογραφίας του  Achaia News σε μια ακτίνα 1.5 περίπου χιλιόμετρου, δεν υπάρχουν δίοδοι που να οδηγούν στη θάλασσα, αφού όποιος επιχειρήσει να φθάσει στην παραλία θα πέσει πάνω σε μάντρες, σπίτια και συρματοπλέγματα! Μια από αυτές τις εξοχικές κατοικίες (που μάλιστα διαθέτει και πισίνα;) φέρεται να ανήκει στον κομμουνιστή Δήμαρχο της Πάτρας.
Μάλιστα κάποιες καταγγελίες, κάνουν λόγο για καταπάτηση του αιγιαλού και της θάλασσας.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Ξυλιάς από την «Νέα Πόλη» του Κώστα Χριστόπουλου, είχε ζητήσει με παρέμβασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Αρχή να αναλάβει την πρωτοβουλία για την εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης για τη διάβρωση των ακτών, από το Ρίον μέχρι την Ροδοδάφνη του Αιγίου !!!
Η μελέτη αυτή, ζητήθηκε από τον Θ. Ξυλιά, να περιλαμβάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να διαφυλαχθεί η ελεύθερη πρόσβαση του κόσμου στην θάλασσα, σε ολόκληρη την ακτογραμμή του Δήμου Πατρέων.
Ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο
είπε σχετικά, ότι όλα αυτά είναι αποπροσανατολισμός και έριξε τις ευθύνες στην Κυβέρνηση, αρνούμενος έτσι ο Δήμος να ασχοληθεί και με τις ενδεχόμενες ευθύνες των ιδιωτών που έχουν αποκλείσει ή καταχραστεί δημόσιες παραλίες.


Ίσως τελικά, η ''βίλα'' του να είναι ο λόγος, που ο Κ. Πελετίδης αρνείται να πάρει ξεκάθαρη θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας πάνω στο θέμα της άναρχης δόμησης, της πρόσβασης και της ασφάλειας των πολιτών. Όσο για τον λαό της Πάτρας ας έχει στο νού του ότι όσοι ανακάλυψαν την ''βίλα Πελετίδη'' είναι ακριβώς αυτοί που εάν διοικούσαν τον δήμο της Πάτρας και συνέβαινε στο δικό τους δήμο η καταστροφική πυρκαγιά, θα έπαιζαν τον ρόλο του Ψινάκη !!!
Η απάντηση του δήμου Πατρέων
«Θορυβημένοι από την αποδοχή και την πλατιά λαϊκή υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής οι γνωστές δυνάμεις που έχουν στόχο να αποτρέψουν την επανεκλογή της, προχώρησαν σήμερα σε μια άθλια συκοφαντική επίθεση εναντίον του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη», αναφέρει στην απάντησή του ο δήμος Πατρέων. Και συνεχίζει: «Με βρώμικα δημοσιεύματα και αναφορές στη ''βίλα Πελετίδη'' προσπαθούν να χτυπήσουν τον Δήμαρχο.

Η περίφημη ''βίλα'' έχει κατασκευαστεί πριν 38 χρόνια από καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πάτρας και αγοράστηκε πριν 4 χρόνια από την γιατρό  σύζυγο του Δημάρχου Πατρέων. Στο κτίσμα και στο οικόπεδο δεν έχει γίνει κανενός είδους παρέμβαση και δεν έχουν γίνει κανενός είδους κατασκευές.
Όσο για ''πισίνες'' κλπ αυτά αποτελούν αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας τους. Ο πατραϊκός  λαός γνωρίζει τον Δήμαρχό του, ξέρει την διαδρομή του και θα δώσει την απάντησή του στους γνωστούς συκοφάντες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: