Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ YOU TUBE ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ''GAZA IN CONTEXT''. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ !!! [ video ]

Η εγκληματική πολιτική της σιωνιστικής κυβέρνησης του Ισραήλ κατά του παλαιστινιακού λαού μπήκε σε εφαρμογή πριν από δεκαετίες, αλλά ιδιαίτερα τα τελευταία 5 χρόνια η επιθέτικοτητά της έχει ενταθεί.
Για την ανάδειξη αυτής της κλιμακούμενης επιθετικότητας, πριν από δύο χρόνια, δημιουργήθηκε ένα εξαιρετικό ντοκυμαντέρ.
Το εικοσάλεπτο ντοκυμαντέρ είναι αποκαλυπτικό για το τι συμβαίνει στα εδάφη της κατεχόμενης Παλαιστίνης
κι όχι μόνο στην Λωρίδα της Γάζας, τα τελευταία 50 χρόνια.
Παραθέτει αδιάσειστα στοιχεία κι ερωτήματα που απαντούν στην ισραηλινή «επιχειρηματολογία», που υιοθετούν κι οι δυτικοί ιμπεριαλιστές (ΗΠΑ και ΕΕ), περί: ....''Αμυνόμενου από τους τρομοκράτες, Ισραήλ''.
Η ''Τελική Λύση'' για τη Γάζα σε 6 (φασιστικά) βήματα!
που ανέλυε τα ναζιστικά σχέδια – προτάσεις ακροδεξιών κύκλων του Ισραήλ.

Στο ντοκυμαντέρ παρόλο που έχει συγκεντρωθεί τεράστιο υλικό που αποδεικνύει το διαχρονικό έγκλημα και που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί διαφορετικά από τους δημιουργούς του, κάτι τέτοιο δεν έγινε.
Οι δημιουργοί απέφυγαν την ''εύκολη λύση'', δεν σημαδεύουν το συναίσθημα ούτε και «εκβιάζουν» τους θεατές, με τη χρήση ''σκληρών'' εικόνων, που θα δικαιολογούσε τυχόν αναφορές και την λογοκρισία από το YouTube. Κι όμως σήμερα το πρωί η YouTube ενημέρωσε πως το ντοκυμαντέρ ''Gaza in Context'', ''επισημάνθηκε''. Το ποιους ενόχλησε αυτό το ντοκυμαντέρ ώστε να κάνουν αναφορά στο YouTube, με βάση τα παραπάνω, είναι προφανές. 

Δείτε το βίντεο και και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: