Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ''EUROBULLYING'' ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

Στο Eurogroup του Δεκεμβρίου και όχι του Νοεμβρίου παραπέμπει αξιωματούχος της Ευρωζώνης για την ''τύχη'' των συντάξεων.
Όπως εξήγησε, μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες ενόψει του Eurogroup της 1ης Οκτωβρίου στο Λουξεμβούργο, πρέπει πρώτα να κατατεθεί και ακολούθως ελεγχθεί απ' την Κομισιόν το σχέδιο του προϋπολογισμού.
«Η απόφαση θα ληφθεί στο πλαίσιο της εξέτασης των προσχεδίων των προϋπολογισμών των κρατών-μελών που θα κατατεθούν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσει η γνωμοδότηση της Επιτροπής και μετά θα συζητηθεί σε επίπεδο Eurogroup, πιθανότατα στη συνεδρίαση του Δεκεμβρίου, καθώς αυτή του Νοεμβρίου είναι πολύ νωρίς», εξήγησε ο αξιωματούχος.
Όπως σημείωσε «δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο» και πρόσθεσε ότι θα συζητηθεί όταν υπάρχει η....''πλήρης εικόνα''. Την περασμένη εβδομάδα ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Τζέρι Ράις, επανέλαβε ότι πρέπει να εφαρμοστεί το μέτρο, εμμένοντας στην άποψη ότι πρόκειται για διαρθρωτικού χαρακτήρα μεταρρύθμιση. Η Ελλάδα βέβαια δεν είναι πια σε πρόγραμμα με το ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: