Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΓΙΑ ''PART TIME'' ΕΡΓΑΣΙΑ....ΜΕ ΜΙΣΘΟ 45 Ε ΤΗΝ ΩΡΑ !!!

Η νομιμοποίηση της μαριχουάνας δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης μίας ολόκληρης αγοράς εργασίας και εταιρεία παρασκευής κάνναβης φρόντισε να βάλει ήδη αγγελία αναζητώντας επίδοξους συνεργάτες.
Η αγγελία της εταιρείας αναφέρει ότι αναζητούνται ερασιτέχνες της κάνναβης για να δοκιμάσουν νέες ποικιλίες με μισθό ικανοποιητικό.
Η ALHOT προτείνει σε έξι ''ερασιτέχνες'' να τους πληρώσει 50 δολάρια την ώρα, με ανώτατο όριο 12 ώρες τον μήνα, για να δοκιμάζουν τις νέες ποικιλίες μαριχουάνας.
Εκείνο, όμως, που δεν είχε υπολογίσει η εταιρεία ήταν η απήχηση που θα είχε η αγγελία, καθώς υποβλήθηκαν περισσότερες από 500 υποψηφιότητες και προκλήθηκε ένας μικρός πανικός.
Οι όροι για να εργαστεί κανείς εκεί: ο υποψήφιος να διαμένει στον Καναδά, να είναι ενήλικας και εφόσον είναι δυνατόν να έχει ''ενδιαφέρον'' για την κάνναβη όπως και την ικανότητα να διακρίνει τις διαφορές, πολλές φορές λεπτές, μεταξύ των διαφορετικών ποικιλιών της ουσίας.
Οι έξι προσληφθέντες θα συγκροτήσουν ''επιτροπή επιλογής'' που θα πρέπει να ''αξιολογήσει εάν οι Καναδοί παραγωγοί έχουν να προσφέρουν τα καλύτερα''.
Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Γκρεγκ Παντέλικ εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου ότι με την προσεχή νομιμοποίηση της κάνναβης στον Καναδά, την 17η Οκτωβρίου, «οι Καναδοί (θα) έρθουν αντιμέτωποι με ένα τσουνάμι» ποικιλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: