Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥ΄ΔΕΙΧΝΕΣ....ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ !!!

Δεκάδες φοιτητές αντέδρασαν σήμερα το πρωί στην προκλητική εμφάνιση μελών της κυβέρνησης και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο του Πολυτεχνείου και δεν τους επέτρεψαν την είσοδο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φοιτητές δεν επέτρεψαν την είσοδο στον χώρο του Πολυτεχνείου σ’ εκείνους που έχουν καταστήσει την Ελλάδα πιστό ''υποτακτικό των αμερικανονατοϊκών συμφερόντων''. Επιπλέον, δεν ήταν δυνατόν να επιτραπεί η είσοδος στον χώρο σ’ αυτούς που καλύπτουν μια από τις πιο εντυπωσιακές επιχειρήσεις αστυνομοκρατίας, με χιλιάδες αστυνομικούς να έχουν προσδώσει στο κέντρο της Αθήνας όψη κατεχόμενης πόλης. "Ακραία μειοψηφία" χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, σε άπταιστη Πασοκική κάνοντας λόγο ''για αυτόκλητους ιδιοκτήτες του εορτασμού'', υιοθετώντας παράλληλα και τη γνωστή συντηρητική ρητορική για τους νέους που δεν επέτρεψαν τη σκύλευση του Πολυτεχνείου από τους εκπροσώπους του.
Ακριβώς με τα ίδια λόγια αναφερόταν και η Χούντα στους τότε εξεγερμένους. Για "ακραία μειοψηφία" μίλησαν οι Παπαδόπουλος και Μαρκεζίνης. Για "ακραία μειοψηφία" έκανε λόγο και η ΥΕΝΕΔ.

Είναι να απορεί κανείς βέβαια τι είδους αντιμετώπιση περίμεναν όσοι ακόμα προσωπικά - στην περίπτωση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προ.Πο Νίκου Τόσκα που συμμετείχε στην αντιπροσωπεία - έκαναν το παν για να προστατέψουν το άγαλμα του Τρούμαν. Εξάλλου ο συγκεκριμένος προσφιλής τους χώρος είναι μάλλον και ο καταλληλότερος για να καταθέσουν στεφάνι ανενόχλητοι, υπό το άγρυπνο βλέμμα του καλού τους φίλου κυρίου πρέσβη Πά'ι'ατ.

1 σχόλιο:

Γκαγκάριν είπε...



Φαντάροι μέλη της ΚΝΕ, που κατέθεσαν στεφάνι καταχειροκροτούμενοι από τους παρευρισκόμενους και με το σύνθημα «Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουν δουλειά» να δονεί την ατμόσφαιρα. Νέοι με τη στολή τους, με ακάλυπτα πρόσωπα, άφοβα και γνωρίζοντας τις πιθανές συνέπειες της παρουσίας τους στο χώρο, με δεδομένο ότι δεν είναι μακρινά τα περιστατικά κυρώσεων σε στρατιώτες που συμμετείχαν σε διαδηλώσεις πριν κάποιους μήνες....
https://gkagkarin.blogspot.com/2018/11/blog-post_80.html