Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ !!! [ video ]

Στις φυλακές του Αυλώνα, όπου κρατείται, ο 19χρονος Αλβανός, που φέρεται να είναι ένας εκ των δραστών της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.
Συγκρατούμενοί του, του επιτέθηκαν ύστερα από λεκτική αντιπαράθεση και τα λόγια κατέληξαν σε ξυλοδαρμό, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Οι συγκρατούμενοι παραβίασαν το κελί του και τον άφησαν αιμόφυρτο.
Αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες κι εν συνεχεία στο νοσοκομείο. Οι δύο δράστες, ενώ βρίσκονταν στο δικαστικό Μέγαρο Ρόδου για την κατ’ αναπαράσταση απολογία τους είχαν συγκεντρωθεί εξοργισμένοι πολίτες απέξω και τους αποδοκίμαζαν, με την αστυνομία να αποφασίζει εν τέλει, μετά και την απόφαση για την προφυλάκισή τους, να τους φυγαδεύσει για να αποφευχθούν τα χειρότερα και ένα ενδεχόμενο λιντσάρισμα από το αγανακτισμένο πλήθος.
Ο 19χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε στις φυλακές Αυλώνα (όπου σημειώθηκε το συμβάν), ενώ ο 21χρονος Ροδίτης στις φυλακές Γρεβενών.

Η διοίκηση των φυλακών και τα αρμόδια υπουργεία έχουν διατάξει ΕΔΕ για να διαπιστωθεί πώς οι κρατούμενοι κατάφεραν να παραβιάσουν το κελί του 19χρονου και να εισέλθουν μέσα για να τον ξυλοφορτώσουν.  .

Δεν υπάρχουν σχόλια: