Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΤΡΑ : ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ !!!

ΦΟΥΝΤΩΣΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΛΕΤΙΔΗ.
Στην Πάτρα η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της.
Όσο πλησιάζουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές και το πολιτικό, οικονομικό, εκδοτικό κατεστημένο διαπιστώνει ότι ο Πελετίδης καταγράφει πολύ υψηλά ποσοστά σε θετικές γνώμες, τόσο εντείνονται οι επιθέσεις εναντίον του, με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί του αντίπαλοι από ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ καθώς και η επιχειρηματική ελίτ της πόλης που όλοι μαζί έχουν συμμαχήσει για να φράξουν το δρόμο του Πελετίδη προς μια δεύτερη θητεία.
Εναντίον του είναι - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - και όλα τα τοπικά ΜΜΕ τα οποία, το τελευταίο κυρίως διάστημα, ρέπουν ολοένα και περισσότερο στον αυριανισμό.
Πάρτε μια γεύση από τη σημερινή θεματολογία τους :

1) Εκδόθηκε χτες ανακοίνωση όπου αναφερόταν η ημερομηνία της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσης του δημάρχου, στις 6 Φεβρουαρίου, στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ.
Από τις τρεις ημερήσιες εφημερίδες της πόλης, οι δύο είχαν την είδηση με λάθος ημερομηνία ! Η μία έλεγε ότι η συγκέντρωση θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου και η άλλη στις 16 Ιανουαρίου. Τυχαίο ;
2) Πρωτοσέλιδο ΄΄αποκάλυπτε΄΄ ότι η σύζυγος του δημάρχου μετέχει στο ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού και γίνονταν σχόλια περί ΄΄οικογενειοκρατίας΄΄και ΄΄μη ηθικής ενέργειας΄΄. Η πληροφορία , λένε, διέρρευσε από μέλη της αντιπολίτευσης στον Οργανισμό. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια ;
Η παιδίατρος, σύζυγος του δημάρχου, μετέχει εδώ και δύο χρόνια στο ΔΣ του Οργανισμού και εκπροσωπεί εκεί τον μεγαλύτερο πολιτιστικό σύνδεσμο της Πάτρας, τον Παμμικρασιατικό, που αριθμεί χιλιάδες μέλη.
Η ίδια είναι ενεργό μέλος και ψυχή του Παμμικρασιατικού εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η δε θέση της στο ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού, είναι άμισθη. Είναι δε τόσο διακριτική η στάση της, που τα ΄΄λαγωνικά΄΄ της αντιπολίτευσης ανακάλυψαν μετά από δύο χρόνια ότι είναι σύζυγος του δημάρχου! Η ίδια δεν έχει επισκεφτεί ποτέ τον δήμαρχο – σύζυγό της στο Δημαρχείο, ούτε έχουν ποτέ κάνει κοινές εμφανίσεις σε εκδηλώσεις του δήμου. Αυτή τη γυναίκα – επιστήμονα, με μεγάλη προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα βρήκαν να …κρεμάσουν στα μανταλάκια οι άθλιοι για να χτυπήσουν τον Πελετίδη.
Τους ενόχλησε η θεσμική εκπροσώπηση χωρίς καμία αμοιβή, αλλά δεν τους ενόχλησε η παρουσία συζύγων προηγούμενων δημάρχων, που έπαιζαν ρόλο δημάρχου, αφού ασχολούνταν με την πρόσληψη εργαζομένων στο δήμο, ενώ έδιναν εντολές ακόμα και σε αντιδήμαρχους για ρουσφέτια και είχαν καθημερινή παρουσία στο Δημαρχείο !
Δεν τους ενόχλησε ποτέ όταν χρησιμοποιούσαν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου για ψώνια από το Σούπερ Μάρκετ !
3) Όλοι ξέρουν στην Πάτρα ότι από τις 257 σχολικές μονάδες της πόλης, η δημοτική Αρχή Πελετίδη ανακαίνισε το 40% αυτών και παρέδωσε καινούργια σχολεία. Αυτό το τεράστιο έργο προσπαθούν να απαξιώσουν, γράφοντας σήμερα ότι δεν λειτουργούν οι εγκαταστάσεις θέρμανσης σε πολλά σχολεία , ενώ κάποια άλλα δεν έχουν πετρέλαιο και οι μαθητές τουρτουρίζουν από το κρύο, κάνουν μάθημα με παλτά και κασκόλ , ενώ κάποιοι εκπαιδευτικοί δήθεν φέρνουν στα σχολεία θερμαντικά σώματα για να ζεσταθούν.
Τερατώδες ψέμα ! Τίποτα δεν ισχύει από αυτά, πρόκειται για ανυπόστατες και κακόβουλες φήμες. Η δημοτική Αρχή, με ανακοίνωσή της διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα, το οποίο ΄΄θάφτηκε΄΄.

4) Ο ακροδεξιός βουλευτής Νικολόπουλος, αυτός που έχει αφήσει ανοικτό το καπάκι του βόθρου και ξεχειλίζει η μπόχα όποτε πιάνει στο στόμα του τον Πελετίδη, ΄΄αποκάλυψε΄΄ ότι 40 συμβασιούχοι 8μηνίτες επέστρεψαν για δουλειά στο δήμο και τους πήρε με κόλπο γκρόσο ο Πελετίδης , επειδή είναι κομμουνιστές !
Πέταξε άλλη μια βρομιά αυτός ο καλικάντζαρος, γιατί γνωρίζει ποια είναι η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι 8 μηνίτες επέστρεψαν στη δουλειά τους, με προσωρινή απόφαση του Πρωτοδικείου, καθώς είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα και δικαιώθηκαν.

5) Ένας άλλος προβοκάτορας, αυτός που κάνει τον εργατοπατέρα - παρότι είναι ιδιοκτήτης γραφείου που νοικιάζει εργαζόμενους - ΄΄αποκάλυπτε΄΄ ότι ο δήμος διέκοψε τη συνεργασία του με την τοπική γαλακτοβιομηχανία ΠΡΩΤΟ (παρέχεται γάλα σε εργαζόμενους στην καθαριότητα) και συνεργάζεται με εταιρεία εκτός Πατρών για να βλάψει ή και να κινδυνεύσει με κλείσιμο η τοπική γαλακτοβιομηχανία ΠΡΩΤΟ.
Ποια είναι η αλήθεια ; Ότι ο δήμος δεν διέκοψε καμία συνεργασία με το ΠΡΩΤΟ. Απλά έληξε η σύμβαση και ήταν υποχρεωμένος από το νόμο να προκηρύξει πανελλήνιο διαγωνισμό. Από αυτόν προέκυψε ανάδοχος που είχε δώσει καλύτερη προσφορά από το ΠΡΩΤΟ. Όποιος θα έκανε λαθροχειρία για να ευνοήσει άλλο διαγωνιζόμενο (εν προκειμένω το ΠΡΩΤΟ) θα πήγαινε φυλακή. Αυτά για όσους καραγκιόζηδες λένε, ΄΄έλα μωρέ αν ήθελαν θα έκαναν μια κομπινούλα να πάρουν τη δουλειά οι δικοί μας΄΄.
• Αυτά και μερικά ακόμη ήταν σήμερα τα θέματα που κυριάρχησαν σε τοπικό επίπεδο για να επιτεθούν στη δημοτική Αρχή Πελετίδη. Ψέματα, συκοφαντίες, αθλιότητες.
Ρεπόρτερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: