Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ !!!

Στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη, όπου βρέθηκαν προκειμένου να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή, συναντήθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.
Υπουργοί, βουλευτές αλλά και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετέτρεψαν την κοινωνική εκδήλωση σε σύναξη της ευρύτερης κεντροαριστεράς με τις συζητήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις και τη Συμφωνία των Πρεσπών να κυριαρχούν στα “πηγαδάκια” που δημιουργήθηκαν. Ιδιαιτέρως θερμοί με τον πρωθυπουργό ήταν οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ Κίμων Κουλούρης και Κώστας Γείτονας, οι οποίοι τον ασπάστηκαν και αστειεύτηκαν μαζί του. Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στον Αντώνη Λιβάνη να είναι γερός και δυνατός, πάντα χρήσιμος με τις συμβουλές του προς τους νεώτερους, πολιτικούς και μη. Ανάμεσα τους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, Παύλος Γερουλάνος, Χρήστος Σπίρτζης, Βάσω Παπανδρέου, Όλγα Γεροβασίλη,
ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, οι υπουργοί Αλέκος Φλαμπουράρης, Νίκος Παππάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Έφη Αχτσιόγλου, Φώτης Κουβέλης , Χρήστος Σπίρτζης, Όλγα Γεροβασίλη, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Πάνος Ρήγας και Μάρκος Μπόλαρης είπαν δια ζώσης τα χρόνια πολλά στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και στενό συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου. Όπως και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.
Επίσης, στον κ. Αντώνη Λιβάνη ευχήθηκαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, οι βουλευτές Παναγιώτης Κουρουμπλής, Νίνα Κασιμάτη, Γιάννης Σαρακιώτης η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Βασιλική Θάνου, η πρέσβειρα ετ Κατερίνα Παναγοπούλου, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας, το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σκορίνης, οι επιχειρηματίες Δημήτρης Μελισαννίδης, Γιώργος Μπόμπολας, Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο πρόεδρος της Attica Bank Παναγιώτης Ρουμελιώτης και πολλοί ακόμη.

Χρόνια πολλά, όπως κάθε χρόνο, στον Αντώνη Λιβάνη είπαν ο Κώστας Λαλιώτης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Μιλτιάδης Παπαϊώννου, ο Δημήτρης Ρέππας, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Παντελής Οικονόμου, ο Σήφης Βαλυράκης, η Άτζελα Γκερέκου, ο Παναγιώτης Κρητικός, ο Θόδωρος Κατσανέβας, ο Γιώργος Λιάνης, ο Θανάσης Τσούρας, ο Χάρης Παμπούκης, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο Νίκος Παπανδρέου, ο Λαοκράτης Βάσσης, ο Γιώργος Κασσιμάτης, ο Μενέλαος Γκίβαλος, ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, πρώην δήμαρχοι, νομάρχες και δεκάδες στελέχη του ΠΑΣΟΚ απ’ όλες τις γωνιές της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: