Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ....ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΔΥΝΑΤΟ !!! [ video ]

Μεταξύ των νέων υπουργών που ανακοινώθηκαν είναι και τα ονόματα των Θάνου Μωραϊτη (υφυπουργός στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών) και Άγγελου Τόλκα (υφυπουργός στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής). Πρόκειται για δύο πρώην βουλευτές και υφυπουργούς του ΠΑΣΟΚ. 
Ως εκ τούτου, μια πρόχειρη καταγραφή των πρώην στελεχών, βουλευτών και υπουργών του ΠΑΣΟΚ που σήμερα  κοσμούν την κυβέρνηση Τσίπρα, την κοινοβουλευτική ομάδα και τον μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, λέει τα εξής:
Χρήστος Σπίρτζης, υπουργός Υποδομών και Μεταφορών – Ήταν στη γραμματεία οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ. 
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης – Ήταν υπουργός και γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. 
Μυρσίνη Ζορμπά, υπουργός Πολιτισμού –  Ήταν ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Μάρκος Μπόλαρης, υφυπουργός Εξωτερικών (διατέλεσε και αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Τσίπρα) – Ήταν βουλευτής και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ. 
Παναγιώτης Κουρουμπλής, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ (διατέλεσε και υπουργός Ναυτιλίας και υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην κυβέρνηση Τσίπρα) – Ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 
Θεοδώρα Τζάκρη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (διατέλεσε υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού στην κυβέρνηση Τσίπρα) – Ήταν βουλευτής και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ. 
Δημήτρης Μάρδας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (διατέλεσε αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κυβέρνηση Τσίπρα) – Ήταν γενικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.
Σε αυτούς να μην ξεχάσουμε και τους λεγόμενους «πασοκογενείς» του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή εκείνους που ήταν βουλευτές  του ΠΑΣΟΚ και τώρα είναι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Θόδωρος Παραστατίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης) ή στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τώρα είναι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ(Νίνα Κασιμάτη).
Στη λίστα δεν θα μπορούσε να μην καταγραφεί και ο Αντώνης Κοτσακάς, ο οποίος ήταν υπουργός και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ και τώρα είναι στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ολα τα προηγούμενα θα μπορούσαν – εν συντομία – να περιγραφούν κι έτσι:  «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ΣΥΡΙΖαίο δυνατό».
imerodromos

Δεν υπάρχουν σχόλια: