Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΚΡΗΤΗ....ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

Μπροστά από το Γυαλί Τζαμί στο Ενετικό Λιμάνι, όπου είχε στηθεί η εξέδρα με φόντο τον Φάρο των Χανίων και μπροστά από λίγες εκατοντάδες κόσμου και στελέχη της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, προσπάθησε να στείλει από τον τόπο καταγωγής του, μήνυμα ενότητας αλλά και νίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, που για πολλούς θεωρούνται βαρόμετρο για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.
Στο λιμάνι όμως, ο χώρος είναι στενός και οπωσδήποτε πάντοτε θα έχει κόσμο, είτε τουρίστες είτε περαστικούς, είτε θαμώνες στα μπαρ. Αν προσθέσεις και τους περίεργους που θέλουν να δουν τι γίνεται, φτιάχνεις το ''παζλ'' που δείχνει την αγωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και το ότι ''γνωρίζει'' την πραγματικότητα.
Και όπως είδαμε τα πλάνα ήταν συχνά με ευρυγώνιους φακούς, σημαίες για μπούγιο, όπου για να δείξουν όγκο έμπλεξαν όσους ήταν στο πρώτο πλάνο με εκείνους που έκαναν περατζάδα στο βάθος, στην άλλη πλευρά του λιμανιού (χωρίς να φαίνεται το νερό), όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία.
Δεν ξέρουμε ποιος έκανε την ''φωτοσοπιά'' όπου εξαφανίστηκαν κτίρια και ομπρέλες για να δείξουν πλήθος.....''Δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως το έκαναν νεοδημοκράτες γιατί ήταν και ''κραυγαλέα ψεύτικες''....

Δεν υπάρχουν σχόλια: