Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK !!!

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ....ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ !!! Οι εννέα από τους βουλευτές που συμμετέχουν στο ταξίδι είναι: Αυλώνιτου Ελένη (ΣΥΡΙΖΑ), Ιωάννης Δέδες (ΣΥΡΙΖΑ), Νίνα Κασιμάτη (ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργος Ντζιμάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Ρίζος Δημήτρης (ΣΥΡΙΖΑ), Κασιδιάρης Ηλίας (Χρυσή Αυγή), Χρήστος Παππας (Χρυσή Αυγή), Ιωάννης Αϊβατίδης Χρυσή (Αυγή), Κατσίκης Κωνσταντίνος (ΑΝΕΛ). Χαρακτηριστική η «Παραλλαγή του Βατράχου» που επέλεξε να φοράει ο ΥΕΘΑ κατά την επίσκεψη του στο «Τρίγωνο της Εσχατιάς»
You may have used Facebook in a way that our systems consider unusual, even if you didn't mean to.You can post again in 3 days. Η δημοσίευση αυτή παραβιάζει τους Όρους της κοινότητάς μας σε ό,τι αφορά τις εκφράσεις μίσους και μπλοκάρεστε για τρείς ημέρες......ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016....!!! ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΜΩΣ.....

Το facebook «μπλοκάρει» αντιναζιστικό άρθρο – Συνεχίστε τις κοινοποιήσεις!

Ο «ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ» έχει λάβει δεκάδες καταγγελίες αναγνωστών πως το facebook λογοκρίνει και κατεβάζει αυθαίρετα από τους λογαριασμούς τους το άρθρο με τίτλο «Προς δημότη Αθήνας: Πατριώτη, αυτός είναι ναζί» του Νίκου Μπογιόπουλου. Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε στον «Ημεροδρόμο».
Σε αναγνώστες που κοινοποίησαν το κείμενο από τον «Ημεροδρόμο» στο προφίλ τους στο facebook έρχονται οι παρακάτω ειδοποιήσεις και το άρθρο «εξαφανίζεται»: Το μήνυμά σας δεν στάλθηκε, επειδή περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει αναφερθεί ως προσβλητικό από άλλους χρήστες του Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: