Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!! [ video ]

Μπορούμε να είμαστε και πρώτη δύναμη την Κυριακή !!! Η κατακόρυφη πτώση του Κ. Πελετίδη και η πολυδιάσπαση των υπολοίπων μας δίνουν επαρκές προβάδισμα νίκης. Μετρήστε τα επιμέρους ποσοστά για να αντιληφθείτε πως με ένα ποσοστό κοντά στο 20% εξασφαλίζεται η πρώτη θέση !!! Γιαυτό και δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να κλείσουν οι κάλπες !!! Έχουμε συγκροτήσει μια πολύ ισχυρή δυναμική που πολλαπλασιάζεται κάθε μέρα και πιο πολύ !!! Η εμπειρία μας λέει πώς θαύματα γίνονται μόνο όταν η πίστη είναι ακλόνητη και δίχως την παραμικρή αμφιβολία, αυτό το θαύμα ήδη συντελείται !!! Πρόκειται για αγνή επιδίωξη προσφοράς και ατσαλωμένη βούληση ανιδιοτέλειας.....
Το κλειδί του παραδείσου είναι η αγάπη και εμείς λατρεύουμε την Πάτρα. Επίσης είμαστε απλοί και απέριττοι. Δεν προκαλέσαμε με έξοδα και υπερβολές. Νομίζουν ότι τα ολοσέλιδα διαφημιστικά  των εφημερίδων δίνουν ψήφους; Διώχνουν τους σώφρονες συμπολίτες και προκαλούν οργή στους οικονομικά αδύναμους.
Νικητής τις 26 Μάη θα είναι ο πατρινός λαός, η ανεξάρτητη, ακομμάτιστη και ακηδεμόνευτη συνείδηση. Η νεολαία είναι μαζί μας !!! Νέος θα πεί να αλλάξεις το τώρα !!! Η νεολαία μας δικαιούται να ζήσει και να απολαύσει το παρόν με ισότιμη αμειβόμενη εργασία, με αξιοποίηση των ικανοτήτων της με συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας που έχουμε δεσμευτεί να θεσπίσουμε !!! Την αγαπώ και την εμπιστεύομαι γι αυτό έχω το πιο νεανικό ψηφοδέλτιο. Με νέες ιδέες. Αγνούς ανθρώπους, σύγχρονες αντιλήψεις θα πάμε ασυμβίβαστα μπροστά. Η Πάτρα τους ανήκει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: