Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΓΥΦΤΟΥΣ !!!

Σε ανάρτηση του Κώστα Κυρανάκη σχετικά με την πολιτική επιδομάτων που προτίθεται να εφαρμόσει η ΝΔ αν σχηματίσει κυβέρνηση την επομένη των βουλευτικών εκλογών, φιλοξενήθηκε ένα άκρως ρατσιστικό σχόλιο που ζητούσε να μην δίνονται επιδόματα σε οικογένειες γιατί θα δοθεί ''κίνητρο στους γύφτους''.
✅Επίδομα 2.000€ για κάθε Ελληνόπουλο ✅Βρεφικά είδη & είδη πρώτης ανάγκης για τη μητέρα με ΦΠΑ 11% ✅Αύξηση αφορολόγητου για κάθε παιδί κατά 1.000€
🇬🇷Στηρίζουμε τα νέα ζευγάρια να κάνουν τη δική τους οικογένεια στην Ελλάδα. https://bit.ly/2X34tZ5 
Το πρώτο σβήστε το. Είναι κίνητρο να γεννούν οι γυφτοι. Ανεβάστε μόνο αφορολόγητο και δώστε βοήθεια με βρεφονηπιακούς και χώρους για φυλαξη.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη 💝Δροσερή πατάτα💝
Ο Κ. Κυρανάκης μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει στο ανώνυμο σχόλιο, ωστόσο ''ξέχασε'' να υπενθυμίσει στον σχολιαστή το αυτονόητο, ότι δηλαδή οι Ρομά είναι Έλληνες πολίτες με ίσα δικαιώματα. Αντ' αυτού, απάντησε πως «τα επιδόματα θα δίνονται μόνο σε Ελληνόπουλα» αποδεχόμενος τον ισχυρισμό της.... ''δροσερής πατάτας'', του ανώνυμου ακροδεξιού χρήστη του Twitter.
Μάλλον ο Κ.Κυρανάκης ''ξέχασε'' ότι φυλετικός διαχωρισμός, για την ώρα, στους Έλληνες πολίτες δεν υφίσταται και οφείλει να αναδιατυπώσει άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: