Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΑΧΑ'Ι'....ΚΟΥΛΗΣ !!! [ video ]

«Να σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την  ομιλία του στην Πάτρα, με θέμα την ανάπτυξη παρουσίασε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπει ''λιγότερους φόρους'' και ''κίνητρα για πολλές επενδύσεις που φέρνουν καινούργιες δουλειές''.
Μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% και πρώτο φορολογικό συντελεστή στο 9% στα εισοδήματα έως 10.000 ευρώ. Θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα καταπολέμησης της γραφειοκρατίας και απελευθέρωσης των επενδύσεων είπε ότι η επένδυση του Ελληνικού «θα ξεμπλοκάρει την πρώτη κιόλας εβδομάδα της νέας διακυβέρνησης» όμως παρέλειψε να αναφέρει ότι οι καθυστερήσεις τους τελευταίους μήνες εντοπίζονται στην πλευρά του επενδυτικού ομίλου καθώς βασικό προαπαιτούμενο για να πάρουν μπροστά οι μπουλντόζες είναι η άδεια του καζίνου.
Μιλώντας σε παραγωγικούς φορείς της Πάτρας, σε ανοικτή συγκέντρωση στον χώρο της ''Αχαΐα Κλάους'',
ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε ότι ''μέσα σε επτά ημέρες'' θα υπογραφούν οι δύο υπουργικές αποφάσεις που λείπουν για να ξεκινήσει το έργο και ενώ το επενδυτικό σχήμα που έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου δήλωνε ότι μετά την υποβολή των προσφορών θα απαιτηθεί ένα δίμηνο διαπραγματεύσεων με τον ανάδοχο πριν υπογραφεί η συμφωνία.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στην Αχαΐα, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: