Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

''ENERGA''....ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ !!!

To πενταμελές Εφετείο που εκδικάζει την υπόθεση της Energa, σε δεύτερο βαθμό, παρά την αντίθετη εισήγηση του εισαγγελέα, δέχτηκε ομόφωνα την αίτηση αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, με εγγύηση 50.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο Αριστείδης Φλώρος είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινή 21 ετών για υπεξαίρεση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ εις βάρος της ΛΑΓΗΕ (δηλαδή του ελληνικού Δημοσίου).
Επίσης έχει καταδικαστεί και σε ποινή 13 ετών ως ηθικός αυτουργός για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου.
Συγκεκριμένα οι δικαστές του επέβαλαν τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του και της καταβολής εγγυοδοσίας 50.000 ευρώ.
 Υπενθυμίζεται επίσης ότι έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για έντεκα βαρύτατες κατηγορίες σε ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο Αριστείδης Φλώρος,
για το στήσιμο της αποφυλάκισής του με πλαστά πιστοποιητικά, το οποίο και αποκαλύφθηκε, με αποτέλεσμα η δικαιοσύνη να κινηθεί ταχύτατα και να τον ξαναοδηγήσει στη φυλακή. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η αίτησή του έγινε λίγες ημέρες αφού ανέλαβε καθήκοντα επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου ο πρώην υπάλληλός του, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: