Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Η ''ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ'' ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ'' ΤΗΣ ΕΡΤ !!! [video ]

Τίτλοι τέλους έπεσαν για την εκπομπή ''Δεύτερη Ματιά'' της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω Facebook.

Σε ανάρτησή της, σημείωσε ότι «για αντικειμενικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την δημοσιογραφική υποστήριξη από δημοσιογράφους παραγωγούς (χωρίς αυτούς τους αφανείς ήρωες δεν βγαίνουν οι εκπομπές), δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα επόμενα εννέα επεισόδια που απέμειναν, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος την επόμενη εβδομάδα».
«Για υποκειμενικούς λόγους, καλύτερα κιόλας. Πάσχουμε και οι τέσσερις από βαρύ και ανίατο συναισθηματισμό, οπότε θα γινόμασταν και ρεζίλι στον αέρα, εάν κάναμε εκπομπή αποχαιρετισμού. Ναι θα μας έπαιρναν τα ζουμιά», συνέχισε η ίδια.
Επεσήμανε, δε, ότι «τα αγόρια μου - αυτή η πολύτιμη οικογένειά μου - κι εγώ ψάχνουμε να βρούμε τα λόγια να σας ευχαριστήσουμε, αλλά...δεν. Όλα είναι φτωχά μπροστά στον πλούτο που μας προσφέρατε όλοι σας, με την άδολη στήριξη και την ανεξάντλητη αγάπη σας. Κυρίες, κύριοι και αγαπημένα μας παιδιά καλό καλοκαίρι, καλά μυαλά, καλή κανονικότητα και καλή συνέχεια σε ο,τι κάνετε ή κάνουμε».
Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του, το δ.σ. της ΕΣΗΕΑ ανέφερε ότι βρίσκεται σε ετοιμότητα και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στα δημόσια ΜΜΕ.
Υπενθυμίζεται πως μετά από τις εκλογές 2019, την παραίτησή τους υπέβαλαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιάννης Δρόσος, και ο πρόεδρος του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, Μιχάλης Ψύλος.

Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ Η ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ....ΚΑΙ ΟΙ ''COCKROACHBUSTERS'' !!! [ video ]





Με ένα εξαιρετικό βίντεο, γεμάτο χιούμορ, η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην ουσία αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, καθώς κατά τις πληροφορίες, δεν ''χωράει'' πλέον στην υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ΕΡΤ.
Το βίντεο, που δημιούργησε ο Νίκος Σούλης, σχολιάζει με εξαιρετικό χιούμορ και μουσικά τα όσα βιώνουμε με τους νέους κυβερνήτες.
Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης), όπως αναφέρεται στην ανάρτηση της εκπομπής:


🔻 Κατσαρίδες
🔻 Νότης Μηταράκης
🔻 Μπάμπης Παπαδημητρίου
🔻 Άρης Πορτοσάλτε
🔻 Domna Michailidou
🔻 Αλέξης Κούγιας
🔻 Miranda Xafa
Απολαύστε το!

                       

Δεν υπάρχουν σχόλια: