Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ....ΕΚΟΒΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !!! [ video ]

Ασταμάτητη φαίνεται πως είναι η φυσική τάση του περήφανου λαού μας προς την ενασχόληση με τα κοινά και την επιχειρηματικότητα, αν κρίνουμε από αυτό το ενδιαφέρον περιστατικό που εντόπισε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στο Αίγιο. Για την ακρίβεια, είχαμε να κάνουμε για έναν πολύ εμπνευσμένο συνδυασμό και των δύο, με την ιδέα να ανήκει σε ένα εξωκοινοβουλευτικό κόμμα που δεν κατονομάζεται (με τις πρώτες πληροφορίες από πηγή μας στο Αίγιο να μιλούν για τη γνωστή κι αγαπημένη σύναξη του Αρτέμη του Σώρρα). Το μικρό εξωκοινοβουλευτικό κόμμα ανακάλυψε τον ιδανικό τρόπο για να συνδυάσει....''την ενασχόληση με τα κοινά με την επιχειρηματικότητα''.
Πιο συγκεκριμένα, η ΑΑΔΕ ανακάλυψε ένα αναψυκτήριο να παίζει μπαλίτσα σε ένα κομμάτι του Αιγιαλού, με τον δηλωμένο εκμεταλλευτή του να είναι το εν λόγω πολιτικό κόμμα. Η μπίζνα είχε κλείσει μέσω του προηγούμενου διαχειριστή του καταστήματος, ο οποίος είχε κάνει δωρεάν παραχώρηση στον πολιτικό φορέα, πιθανώς ως πιστός οπαδός του.
Το ενδιαφέρον εδώ βέβαια είναι ότι το αναψυκτήριο δεν εμφανιζόταν ως επαγγελματική εγκατάσταση, ούτε είχε αναφερθεί προφανώς στο Δημόσιο ότι υπάρχει κερδοφόρα οικονομική δραστηριότητα. Η πατέντα εδώ είναι ότι το μαγαζί παρουσιαζόταν ως χώρος συγκέντρωσης (εντευκτήριο) των....όχι ακριβώς αναρίθμητων μελών του, το οποίο έδινε στο κόμμα – businessman την υπέροχη δυνατότητα να κόβει κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης αντί για αποδείξεις (!).

Τι λέει για την υπόθεση ο υποδιευθυντής της Α ΔΟΥ Πατρών.




Δεν υπάρχουν σχόλια: