Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

ΒΡΑΖΙΛΙΑ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ....ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ !!! [ video ]


Η εικόνα, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνει τις ευθύνες της φασιστικής κυβέρνησης Μπολσονάρο αλλά και του φαινομένου του θερμοκηπίου στις καταστροφικές πυρκαγιές που καταστρέφουν τον μεγαλύτερο πνεύμονα του πλανήτη.
Απαντώντας στη φρίκη που προκαλούν οι φωτιές σε όλο τον κόσμο ο πρόεδρος της Βραζιλίας χαρακτήρισε το φαινόμενο φυσιολογικό, αφού βρισκόμαστε στην περίοδο των πυρκαγιών. Στη συνέχεια σκέφθηκε να κατηγορήσει τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.Το μεγαλύτερο αεροδεξαμενόπλοιο του κόσμου στη μάχη με τις φλόγες
Που είναι άραγε σήμερα όλα τα στελέχη των μεγάλων πολυεθνικών, σαν την Volkswagen, που πανηγύριζαν για την εκλογή Μπολσονάρο ενώ στην πατρίδα τους φοράνε τη μάσκα των οικολόγων και καλούν τους πολίτες να ανακυκλώνουν τις χαρτοπετσέτες τους και αν μην χρησιμοποιούν πλαστικά καλαμάκια;
Κατά την πρώτη ημέρα των πυρκαγιών που πέρασαν στο έδαφος της στη Βολιβίας, ο Πρόεδρος Έβο Μοράλες επισκέφθηκε τις περιοχές μαζί με δύο ελικόπτερα για την εκκένωση στις πληγείσες περιοχές, και με μεγάλες αποστολές επισιτιστικής βοήθειας.
Έβο Μοράλες
Επίσης τη στιγμή που στη Βραζιλία ο φασίστας Μπολσονάρο δηλώνει πως....''δεν έχει χρήματα για να καταστείλει τη φωτιά στον Αμαζόνιο'' η Βολιβία αγοράζει το μεγαλύτερο αεροδεξαμενόπλοιο του κόσμου, το το Boeing 747 “Supertanker” το οποίο θα επιχειρεί από την Παρασκευή, καθώς οι πυρκαγιές πέρασαν τα σύνορα της Βραζιλίας.
Η εικόνα με το σύνθημα no es fuego es capitalismo φαίνεται να επιβεβαιώνεται πλήρως: οι φασίστες καπιταλιστές καταστρέφουν τον πλανήτη αφήνοντας στους υπόλοιπους τις προσπάθειες διάσωσής του.
infowar

Δεν υπάρχουν σχόλια: