Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ....ΦΤΗΝΟΣ !!!

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, τέως δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μας ενημέρωσε πως το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό αγαθό στην Ελλάδα.
Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, τέως δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τον Σεπτέμβριο του 2013, αναρωτιόταν γιατί να μη μετέχει μια «σοβαρότερη» Χρυσή Αυγή σε συντηρητική κυβερνητική συμμαχία. Πολλοί έκαναν λόγο για σοκαριστική ομολογία, μιας και ο δημοσιογράφος τότε Μπάμπης Παπαδημητρίου αναγνώριζε την Χρυσή Αυγή ως ένα κανονικό κόμμα που θα μπορούσε κιόλας να κυβερνήσει, ενώ την ίδια στιγμή η πλειοψηφία έκανε λόγο για μια ναζιστική οργάνωση.
Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, τέως δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τον Ιούνιο του 2015 επί κυβέρνησης Τσίπρα, βγήκε να στηρίξει το ΔΝΤ ως ένας άλλος Βασίλης στα «Έφηβα γεράκια» και τον στίχο: «Κράτα ρε φίλε, γερά», λέγοντας αυτολεξεί: «Ελπίζω το ΔΝΤ να κρατήσει γερά».
O Μπάμπης Παπαδημητρίου, τέως δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είχε γράψει σε κείμενό του (στην «Καθημερινή») ότι «σε τελική ανάλυση ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή».
Πράγματι, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, τέως δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έχει (σίγουρα) πει κι άλλα, αμέτρητα μαργαριτάρια – μιας και το βήμα που του δινόταν (πολλώ μάλλον το βήμα που του δίνεται εντός κοινοβουλίου), είναι υπερβολικά μεγάλο.
Και πράγματι, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είναι απαράδεκτα φθηνός......
Κατιούσα

Δεν υπάρχουν σχόλια: