Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ ΥΨΟΥΣ 3.149.620 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ''KERATIATTICA BANK'' !!!

Με τη συναίνεση δικαστών και τραπεζών πέτυχε αναβολή στην έφεση για την απόφαση που της επέβαλε να επιστρέψει 3.149.620 ευρώ
Η Attica Bank δεν βιάζεται πλέον να πάρει πίσω από τη ΝΔ τα «δανεικά και αγύριστα» των θαλασσοδανείων, αν και έχει στη χέρια της πρωτόδικη δικαστική απόφαση που τη δικαιώνει! Η δε ΝΔ δίνει τα… ρέστα της για να εξαφανίσει τη δικαστική απόφαση - κόλαφο που έχει εκδοθεί σε βάρος της, κατηγορώντας ούτε λίγο ούτε πολύ την τράπεζα ότι… ήθελε και τα έπαθε αφού στην καρδιά της κρίσης το 2011 της χορήγησε το επισφαλές δάνειο των 2.000.000 ευρώ, το οποίο σήμερα με τους τόκους ανέρχεται στα 3.149.620 ευρώ.
Πριν από λίγες ημέρες, στις 10 Οκτωβρίου, επρόκειτο να εκδικαστεί η έφεση της ΝΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία αναγνωρίστηκε ότι υποχρεούται να καταβάλει στην τράπεζα την οφειλή των 3.149.620 ευρώ. Η Αttica χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση συναίνεσε αμέσως στο αίτημα που υπέβαλε το κόμμα της ΝΔ για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης.
Ετσι το αίτημα του κυβερνώντος πλέον κόμματος έγινε δεκτό και μάλιστα το δικαστήριο (πρόεδρος Φίλιππος Μανώλαρος) ανέβαλε τη συζήτηση της υπόθεσης προσδιορίζοντας την επόμενη δικάσιμο σε… έναν χρόνο από τώρα και συγκεκριμένα για τις 15 Οκτωβρίου 2020.
Μέχρι τότε βέβαια ενδέχεται να έχει… εξαφανιστεί και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, εφόσον θα έχει γίνει νόμος η υπό ψήφιση τροποποίηση της κυβέρνησης που ορίζει ότι για το κακούργημα της απιστίας απαιτείται έγκληση, η οποία, όπως καταγγέλθηκε και από την Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος, θα στείλει αυτού του είδους τις δεκάδες ανοικτές δικογραφίες στον κάλαθο των αχρήστων. Το αποτέλεσμα θα είναι η απαλλαγή τόσο των κατηγορούμενων για απιστία τραπεζιτών για όλα τα θαλασσοδάνεια όσο και όλων των υπευθύνων της ΝΔ (αλλά και του ΠΑΣΟΚ για τα δικά του θαλασσοδάνεια) που είναι υπόλογοι για ηθική αυτουργία σε κακούργημα. Κάτι που εύλογα προσδοκά η ΝΔ αλλά μάλλον και η τράπεζα, στελέχη της οποίας αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις για πολλές περιπτώσεις θαλασσοδανείων.
documento

Δεν υπάρχουν σχόλια: