Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

''NOOR ONE'' : ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ !!!

Την εξαίρεση του ζήτησε και ο τρίτος ανακριτής στην υπόθεση του «Noor One», όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική «Δίκη στο Open».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελευταίος ανακριτής που κλήθηκε να αναλάβει την υπόθεση με το πλοίο που μετέφερε 2.1 τόνους ηρωίνης, κατέθεσε αίτημα αποχής επικαλούμενος ότι είναι γιος πρώην ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.
Η προηγούμενη ανακρίτρια είχε υποβάλει αίτημα παραίτησης τον περασμένο Μάιο.
Είναι η τρίτη παραίτηση ανακριτή στην υπόθεση της δίωξης κατά Μαρινάκη και τριών συνεργατών του. Ενώ λοιπόν η κύρια ανάκριση εκκρεμεί από το καλοκαίρι του 2018, φαίνεται ότι η συγκεκριμένη ανακριτική διαδικασία παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες.
Θυμίζουμε εδώ ότι η εισαγγελέας που άσκησε τη δίωξη όχι μόνο συκοφαντήθηκε για μήνες από τα φιλικά ΜΜΕ του εφοπλιστή, αλλά είχε ζητήσει η ίδια προστασία από τον τότε υπουργό ΠροΠο μετά από μια σειρά παράξενων κινήσεων γύρω από το σπίτι της.
Η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και τριών συνεργατών του για την πολύκροτη υπόθεση του «Noor One» ασκήθηκε τον Απρίλιο του 2018 από την τότε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα.
Η δίωξη αφορά τις κατηγορίες για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, εγκληματική οργάνωση για τη μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών και είχε ασκηθεί μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας ελέγχθηκαν εμβάσματα σχετικά με τη χρηματοδότηση του πλοίου που μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών στο Ντουμπάι φέρεται να είχε δώσει σε πρότερο χρόνο στην εισαγγελέα ο ισοβίτης της υπόθεσης Μ. Γιαννουσάκης.
EFSYN

Δεν υπάρχουν σχόλια: