Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ !!! [ video ]

Θέλει ο Βορίδης να κρυφτεί μα η χούντα δεν τον αφήνει; Eχουν περάσει 30 ή 40 χρόνια από τότε που οπλισμένος με ρόπαλα και με μπαλτάδες, τριγυρνούσε με τη φασιστική συμμορία του, έδερνε και τρομοκρατούσε. Αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγνώμη (μέχρι και τη συναγωγή επισκέφτηκε, φορώντας την κιπά...) από την Ισραηλινή κοινότητα για παλαιές αντισημιτικές δηλώσεις του. Με απόλυτο κυνισμό, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με τις γνωστές νεανικές συνήθειες, επιχείρησε σήμερα τη δική του ανάγνωση για τις εικόνες ντροπής που διαδραματίστηκαν μέσα και έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, δικαιολογώντας πλήρως τη στάση της αστυνομίας. «Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό.

Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας - το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας».
Μια μικρή απορία ρέ Μάκη Βορίδη. Αν απέναντι σε φοιτητές που διεκδίκησαν την διεξαγωγή γενικής συνέλευσης το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας”, όπως χαρακτηριστικά δήλωσες σήμερα το πρωί....''απέναντι στον νεαρό της επάνω φωτογραφίας τι πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κάνει η αστυνομία ;;;
Φοράει ο Μάκης την προβιά του ευγενικού, του γλυκομίλητου νομομαθή, θέλει να ξεχαστεί, να σβήσει το άγριο παρελθόν. Κάθε Νοέμβρη όμως φαίνεται ότι ''ξυπνάει ο λύκος'' μέσα του, δεν αντέχει, πετάει τις μάσκες, βρίσκει τον εαυτό του, ξαναγίνεται....ο Μάκης ο εκλεκτός του Παπαδόπουλου, ο διάδοχος του Μιχαλολιάκου.
Κυριάκο, Ντόρα, και λοιποί Νεοδημοκράτες....να τον χαίρεστε....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: