Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

''PATOULIS TV''. ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΚΟΝΔΥΛΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ !!!

Μεγάλες στιγμές πρόκειται να ζήσει στο εγγύς μέλλον η ελληνική τηλεόραση, αν προχωρήσουν τα....τηλεοπτικά σχέδια του Γιώργου Πατούλη.
Αν κάποιος φαντάζεται ότι αναφερόμαστε στις συχνές εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά πάνελ ξεγελιέται.
Γιατί πολύ απλά, ο Περιφερειάρχης Αττικής το πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα και σκοπεύει να αποκτήσει κανάλι με κονδύλι της Περιφέρειας.
Στην αγορά του περιφερειακού σταθμού Attica TV, συμφερόντων δήμου Ασπροπύργου, αναμένεται να προχωρήσει η Περιφέρεια Αττικής έπειτα από εισήγηση του Γιώργου Πατούλη.
Το περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής καλείται να εγκρίνει την απόφαση σύναψης προγραμματικής σύμβασης οριζόντιας συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ασπροπύργου και της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεόρασης Δήμου Ασπροπύργου ATTICA TV, κατά την επόμενη συνεδρίασή του.
Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου. Οι φήμες που θέλουν τη λαμπερή σύζυγό του Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, δημοτική σύμβουλο Αμαρουσίου, να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη, προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται. Αλλά προς το μέλλον, ποιος ξέρει;...
Η συνεργασία περιλαμβάνει την εκπόνηση και εφαρμογή προγράμματος παροχής υπηρεσιών αναφορικά με την ανάληψη και εκτέλεση τηλεοπτικών παραγωγών, συνολικού προϋπολογισμού 210.040,65 €, χωρίς να περιλαμβάνει το ΦΠΑ. Είναι, πάντως, απορίας άξιο το αν η Περιφέρεια Αττικής έχει λύσει όλα τα σοβαρά της προβλήματα, όπως για παράδειγμα τον αντιπλημμυρικό σχεδιασμό και αυτό που της έλειπε ήταν ένα κανάλι. Και μάλιστα χρυσοπληρωμένο...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Πατούλη με τα ωραία σου