Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΣΕ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!

Λίγες ώρες μετά την συνάντηση Ν. Τράμπ - Κ. Μητσοτάκη και την αναχώρησή του από την Ευρώπη, ήρθε η δημοσιοποίηση του πορίσματος σχετικά με την εμπλοκή του προέδρου των ΗΠΑ στην υπόθεση της Ουκρανίας. Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημοκρατική Νάνσι Πελόζι ζήτησε να προχωρήσει η διαδικασία καθαίρεσης του προέδρου της χώρας.

«Με στενοχώρια, αλλά και με αυτοπεποίθηση και ταπεινότητα, με πίστη στους ιδρυτές της χώρας μας και με μια καρδιά γεμάτη αγάπη, ζητώ από τον προεδρεύοντά μας (σ.σ. τον πρόεδρο της Δικαστικής Επιτροπής της Βουλής, Τζέρολντ Νάντλερ) να προχωρήσει στην έκδοση των άρθρων περί καθαίρεσης» είπε η Πελόζι.

Η δήλωση αυτή σηματοδοτεί, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων να προχωρήσει στη διαδικασία καθαίρεσης του Τράμπ, μετά το πέρας των ακροάσεων των μαρτύρων για την υπόθεση της Ουκρανίας, στην οποία ο Τράμπ κατηγορείται ότι επιδίωξε συναλλαγή με τον Ουκρανό ομόλογό του για ίδιον όφελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: