Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

ΚΙΝΑ : ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ 1300 ΚΡΕΒΑΤΙΑ....ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ !!! [ video ]

Χτίζουν και δεύτερο νοσοκομείο στη Ουχάν.

Θα είναι και αυτό έτοιμο μέσα σε λίγες ημέρες - Έκκληση να σταλούν μάσκες και προστατευτικές φόρμες
Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Ουχάν, όπου ξεκίνησε ο νέος κοροναϊός και η πόλη της Κίνας μοιάζει με απέραντο… εργοτάξιο, καθώς φτιάχνεται και δεύτερο νοσοκομείο με 1.300 κρεβάτια αποκλειστικά για ασθενείς. Οι εργασίες για το πρώτο έχουν ξεκινήσει, και τα δυο θα είναι έτοιμα μέσα σε λίγες ημέρες.
Την ίδια ώρα οι Αρχές απευθύνουν έκκληση να σταλούν μάσκες και προστατευτικές φόρμες στην Ουχάν, όπου κόσμος ποδοπατηθείτε στα νοσοκομεία.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι και το Χονγκ Κονγκ, ενώ 56 εκατ. Κινέζοι είναι σε καραντίνα. Οι νεκροί ανέρχονται στους 41, 1.300 παγκοσμίως το κρούσματα.
Στην Κίνα οι αρχές διευρύνουν τη ζώνη αποκλεισμού σε μια προσπάθεια να σταματήσει να εξαπλώνεται ο κοροναϊός. Όλα αυτά την ώρα που οι ιατροφαρμακευτικές προμήθειες είναι πολύ περιορισμένες στην πόλη Ουχάν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Λαϊκής Ημερησίας, οι τοπικές αρχές της Ουχάν ανακοίνωσαν ότι από την Κυριακή θα απαγορεύσουν στο κέντρο της πόλης την κυκλοφορία οχημάτων που δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται στους δρόμους.

Στην πόλη Ουχάν (απ’ όπου ξεκίνησε ο κοροναϊός και η επιδημία πνευμονίας) βλέπει κάποιος δεκάδες μπουλντόζες να έχουν ήδη ξεκινήσει τα έργα στην πόλη για να φτιαχτούν μέσα σε λίγες ημέρες όχι ένα, αλλά δυο νοσοκομεία.
Κρατικά ΜΜΕ μετέδωσαν το Σάββατο (25/01) ότι στη συγκεκριμένη πόλη θα κατασκευαστεί και δεύτερο νοσοκομείο, αποκλειστικά για τη νοσηλεία ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό. Θα διαθέτει 1.300 κρεβάτια και θα χτιστεί μέσα σε 15 μέρες.
Ήδη έχει ξεκινήσει την κατασκευή του πρώτου νοσοκομείου για τη νοσηλεία όσων έχουν μολυνθεί από τον κοροναϊό και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 3 Φεβρουαρίου.  Στην Κίνα έχει φτιαχτεί και στο παρελθόν νοσοκομείο μέσα σε λίγες ημέρες.  

1 σχόλιο:

gkagkarin είπε...

Ο χειρότερος σοσιαλισμός, είναι πολύ καλύτερος, από τον καλύτερο καπιταλισμό!
....gkagkarin.blogspot.com