Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑ'Ι'ΖΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ !!! [ video ]

Οικονομική βοήθεια μέσω facebook ζητάει ο πρώην ιχθυολόγος της «πατρινής» εταιρείας Ανδρομέδα που καταγγέλλει ότι μας ταΐζουν καρκίνο.
Πρόκειται για μια ιστορία με καταγγελίες για πρωτόγνωρες δικαστικές αποφάσεις, μία διαμάχη με αναλογίες Δαβίδ και Γολιάθ ανάμεσα σε ένα ιχθυολόγο που καταγγέλλει «τον καρκίνο που σκορπάει η βιομηχανία παραγωγής ψαριών στις ιχθυοκαλλιέργειες» και σε έναν όμιλο που είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος της Μεσογειακής ιχθυοτροφικής βιομηχανίας, δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη και o οποίος διαθέτει παγκόσμια εξαγωγική δύναμη.

Ο ιχθυολόγος μηνύθηκε από την εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας στην οποία εργαζόταν για συκοφαντική δυσφήμηση και διαφυγόντα κέρδη. Ο ιχθυολόγος κατάγγειλε με δημοσιεύματα το τεράστιο έγκλημα που συντελείται στις ελληνικές θάλασσες και τα ποτάμια από όλες τις εταιρίες ιχθυοκαλλιεργειών στην Ελλάδα, το οποίο λέγεται χρήση ΦΟΡΜΟΛΗΣ. Βλέπε σχετικά εδώ.

Το 2018 έλαβε ποινή από το δικαστήριο 7 χρόνια χωρίς αναστολή καθώς κατήγγειλε τη χρήση χημικών ουσιών.


Για την απαρχή της περιπέτειάς του εξομολογείται: «… μου φάνηκε τόσο παράλογο όλο αυτό, το ότι πήρα 7 χρόνια χωρίς αναστολή επειδή είπα την αλήθεια για τον καρκίνο που μας ταΐζουν, που σκέφτηκα ότι θα τους αφήσω να με πάνε μέσα και θα αρχίσω απεργία πείνας την ίδια μέρα. Σήμερα το σκέφτομαι αλλιώς. Θα το παλέψω».

Η δίκη που θα γινόταν στην Ηγουμενίτσα, αναβλήθηκε  για τον Μάρτιο του 2020. Το δικαστήριο αυτό θα κρίνει αν θα ικανοποιηθεί το αίτημα της εταιρείας να φυλακιστεί για 27 χρόνια γιατί, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος «… έκανε 108 παραβιάσεις δημοσιοποιώντας τις πρακτικές τους, ενώ του είπαν να μη δημοσιοποιήσει τίποτα σύμφωνα με τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κερδίσει».

“Εμείς οι ιχθυολόγοι τους δώσαμε μια επιστήμη, κι αυτή την επιστήμη την έκαναν μπίζνα, δολοφονώντας τη φύση και τους ανθρώπους!”


Μήνυμα του Χρήστου Λοβέρδου Στελακάτου για τις διώξεις του 7/2/20 και 13/03/20.


Η πολυεθνική ζητάει 27 χρόνια φυλακής γιατί ενημέρωσε την κοινωνία για το τι τρώει. Μια αναδρομή σε όλες τις διώξεις του. Η αλήθεια, η γνώση και η ελευθερία του λόγου δεν φυλακίζονται. Έργα και ημέρες πολυεθνικών και συνενόχων. Όχι άλλο καρκίνο στη ζωή μας.


Αριθμός λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα:


ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 347/002764-20


ΙΒΑΝ: GR 4801103470000034700276420


SWIFT code: ETHNGRAAathensfinest

Δεν υπάρχουν σχόλια: