Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ. ΑΛΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ !!!

Σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο Α. Σαμαράς επαναλαμβάνει για την υπόθεση Novartis πως πρόκειται για σκευωρία, «απίστευτα βλακώδη βέβαια - αλλά σκευωρία που στρέφεται ευθέως πλέον κατά του Πολιτεύματος».
«Το "αξίωμα" που με χωράει είναι να παραμένω ενεργός στην πολιτική, να υπερασπίζομαι την Πατρίδα μου, την παράταξή μου και τις αρχές μου - ιδιαίτερα σε κρίσιμες στιγμές σαν κι αυτές που ζούμε, σαν κι αυτές που έρχονται», υπογραμμίζει ο Α. Σαμαράς και σε άλλη, σχετική ερώτηση σημειώνει μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει κανένας "κακός λύκος". Όλοι ξέρουν πως βοήθησα ενεργά για τη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλες τις κρίσιμες αναμετρήσεις». Προσθέτει δε ότι «απλώς κάποιοι αναζητούν... "κοκκινοσκουφίτσες" για να υπονομεύσουν την ενότητα της παράταξης, αλλά δεν θα τους περάσει» αναφέρει.
Κληθείς να σχολιάσει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υπογραμμίζει ότι δεν είναι δουλειά του να βαθμολογεί υπουργούς και ότι το στοίχημα «θα κερδηθεί στην πράξη».....

Δεν υπάρχουν σχόλια: