Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ''Noiva do Cordeiro'' ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!! [video ]


Στο Noiva do Cordeiro της Βραζιλίας, βρίσκεται ο παράδεισος κάθε άνδρα, καθώς στην εν λόγω πόλη ζουν μόνο γυναίκες.
Εξακόσιες γυναίκες ζουν εκεί και η πλειοψηφία αυτών αναζητούν τον άνδρα που θα τις κάνει ευτυχισμένες. Οι άντρες όσων είναι παντρεμένες επιτρέπονται να έρχονται μόνο τα σαββατοκύριακα ενώ όσες έχουν γιους, μόλις ενηλικιωθούν πρέπει να φύγουν.
"Έχω να φιλήσω άνδρα εδώ και κάτι χρόνια", λέει η 23χρονη Nelma Fernandes, υπογραμμίζοντας ότι οι άνδρες που επισκέπτονται τη πόλη είναι είτε παντρεμένοι ή συγγενείς τους.
"Όλες ονειρευόμαστε πως κάποτε θα ερωτευτούμε και θα παντρευτούμε αλλά μας αρέσει εδώ που ζούμε και για να βρούμε άνδρα πρέπει να φύγουμε από εδώ", τονίζει.
Το περίεργο αυτό καθεστώς που ισχύει στην γυναικοκρατούμενη πόλη εισήγαγε η Maria Senhorinha de Lima, η οποία κατάφερε να ξεφύγει από τον γάμο που της επέβαλλαν. Επίσης, ήρθαν στην πόλη και άλλες γυναίκες που τις "απέρριψε" η κοινωνία και έτσι γεννήθηκε η εν λόγω πόλη.
Ωστόσο, όσοι άνδρες ενδιαφέρονται να επισκεφτούν την εν λόγω πόλη, ψάχνοντας για την γυναίκα των ονείρων τους πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει να ζήσουν σύμφωνα με τους όρους των γυναικών εκεί.
"Η πόλη μας είναι πιο όμορφη, πιο οργανωμένη και πιο αρμονική από όσο αν την είχαν στα χέρια τους οι άνδρες", σημειώνει μια μόνιμη κάτοικος εκεί, και συμπληρώνει πως "πάντα εδώ υπάρχει χρόνος για κουτσομπολιό, και πάντα φροντίζουμε η μια την άλλη".
Ωστόσο, ανάλογη πόλη υπάρχει και στη Ρωσία, στο Krasnoyarsk, όπου η εξουσία των ανδρών εκεί έχει κάνει τις γυναίκες να συμβιβαστούν με λίγα και να ανέχονται πολλές φορές την ενδοοικογενειακή βία. Τέλος, και στην Βικτώρια της Αυστραλίας υπάρχει έλλειψη ανδρών, όπου ζουν 60.000 γυναίκες!
      mirror.co.uk


Δεν υπάρχουν σχόλια: